facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enjoy Aloë Vera forever - Katie

Enjoy Aloë Vera forever - Katie

Info

Aloë Vera Producten van Forever Living. Gemaakt op 100% natuurlijke basis met als hoofdbestandsdeel de Aloë Vera (barbadensis miller).

Geschiedenis

Mijn naam is Katie Moore en ik ben distributeur (assistent supervisor) bij Forever Living Products.

Op deze Pagina plaats ik alle producten die in het assortiment zijn van Aloë Vera van Forever Living, met de informatie erbij. Ook aanbieding plaats ik hier. Deze producten zijn op 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt. Geen chemische toevoegingen. De producten zijn geschikt voor mens en dier.

Bij ons geldt er een hele mooie garantie regel. Als u een product bij ons besteld dan geldt er een "binnen 30 dagen niet goed, geld terug" garantie. Mooie kans om wat uit te proberen dus.

U kunt een product bij mij bestellen via een privé bericht op deze Facebook-pagina of via een email naar [email protected].
Je kunt het ook bestellen via www.foreverliving.com Als u dan wilt afrekenen wat er in het winkelwagentje ligt, dan wordt er gevraagd naar een distributeur-nummer. Hier mag u dan invullen: 310002032136. Als u het nummer goed heeft ingevuld ziet u mijn naam staan. Telefonisch is ook mogelijk maar doordeweeks kan alleen tussen 17:00 en 21:30 uur in verband met mijn andere fulltime baan en in het weekend tussen 10:00 en 20:00 uur.

Wanneer u het via een privé bericht of email besteld zal ik de bestelling plaatsen. Wanneer ze binnen zijn zal ik met u contact opnemen om een datum en tijd af te spreken om de bestelling af te leveren. Dit geld trouwens alleen voor Oldenzaal en Rossum(ov). Bij de overige plaatsen zal ik het naar de door u opgegeven adres sturen.
De producten kunnen ook gewoon bij mij thuis opgehaald worden. Adres: Irenestraat 22, 7596 KW, Rossum

In overleg is er heel veel mogelijk.

<3 Enjoy aloe vera 4-ever <3
Katie Moore

Adres: Irenestraat 22, 7596kw Rossum, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0621163502
Stad: Rossum
Route: Irenestraat 22
Postcode: 7596kw


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Molly's Hair & Make-up Molly's Hair & Make-up 273 meter Kapsalon voor Heren/Dames & Kids Visagie voor Bruidjes, Feestelijke gelegenheden & ...
Kapsalon Kim Kapsalon Kim 273 meter Ze is een kei goede kapper die verstand heeft van het vak en met veel enthousiasme do...
KapsalonatLinnies KapsalonatLinnies 125 km Hele fijne kapper. Altijd gezellige klets en tevreden de deur uit, dankjewel dames!
Naarbalans Naarbalans 125 km balans voor: massage, voetreflex. hotstone-behandelingen, advies over etherische olië...
Brenda's Hairstyling Brenda's Hairstyling 125 km Leuke vrouw recht voor haar raap. No nonens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid