facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enig Inzicht

Enig Inzicht

Info

Holistische LeefstijlCoach en Massagetherapeut
Natuurgeneeskundige Praktijk
Met Enig Inzicht werken aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Adres: Reidfoarn 25, 9254 JW Hardegarijp
Telefoonnummer: 0641219741
Stad: Hardegarijp
Route: Reidfoarn 25
Postcode: 9254 JW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spegelwurk Spegelwurk 3 km Praktijk voor coaching, met en zonder paarden
Recensies
Vorig jaar november kwam ik voor het eerst bij Marga, tot aan afgelopen maand. Ik heb deze periode als een heel fijne periode ervaren, waarbij Marga mij heeft geholpen te groeien. Marga is een heel warm persoon waarbij het goed voelt om mee te praten. Het voelde veilig en vertrouwt, en dat is voor mij erg belangrijk. Ik ben Marga dankbaar voor de afgelopen maanden. Liefs,
De behandelingen worden gegeven met volledige aandacht; met hart,ziel en mind. Voetjes op de grond. Juist de diversiteit, Marga beheerst veel verschillende methodes/skills die ze inzet, waardoor je echt een op maat afgestemde behandeling mag ontvangen. Puur, eerlijk, rust, liefdevol, met een vleugje humor zonder oordeel maakt Marga wie ze is en wat Enig Inzicht vertegenwoordigd. Absoluut waardevol om met Marga op "reis" te gaan, iets wat we onszelf vaker moeten gunnen.
Marga is een warme persoonlijkheid die instinctief goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ze is niet zweverig, lekker nuchter, met een heerlijk gevoel voor humor. Voor mij is ze een coach die mij geholpen heeft, rust in te bouwen en aandacht te geven aan datgene wat op dat moment nodig is. Het grote voordeel van Marga vind ik dat ze alles holistisch benaderd, dus een aangename afwisseling tussen aandacht voor lijf en geest. Met hulp van Marga heb ik veel geleerd over mezelf. En heb ik ook heel helder waardoor ik uit balans raak. Omdat ik de gesprekken, massages en ademhalingsoefeningen erg waardeer, blijf ik haar opzoeken.
Marga heeft mij meermalen behandeld voor ruklachten. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar en de shiatsu behandelingen waren zeer ontspannend. Deze massage is goed voor lijf en geest. Marga is professioneel en weet wat ze doet. Na een behandeling kan ik er weer een maand tegenaan. Een absolute aanrader!
Marga is een vriendelijke en kundige vrouw die op een rustige en relaxte manier met je omgaat om meer inzicht te krijgen in het omgaan met jezelf. Erg fijne consult bij haar gehad waar ik veel aan heb gehad.
Ik heb erg veel aan de sessies bij Marga, we hebben een leuke klik en we kunnen het overal over hebben in een open en ontspannen sfeer. Het brengt me veel inzicht in mezelf en geeft ruimte en rust.
Mijn vrouw en ik zijn beide behandeld door mevrouw Feenstra, en beide ook tot volle tevredenheid. De vele diploma's aan de wand getuigen van de veelzijdigheid en kennis van mevrouw. De behandelruimte oogt zeer professioneel en ook heel schoon en netjes. Wij vinden dat bezoekers bij haar in zeer goede handen zijn. Familie Tabak Leeuwarden.
Marga heeft mij aangeraakt in mijn kern... door mij te masseren en zich af te stemmen om wat mijn lijf op dat moment aangaf, heb ik mogen ervaren wat ontvangen is betekend... enorm genoten van de massage...dank je wel
Hier wordt er echt naar je geluisterd, vind je rust en een luisterend oor dat niet oordeelt maar oprecht voor je openstaat. Een aanrader dus voor een aanpak op maat voor jou als uniek persoon!
Gelukkig mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid