facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor England's Pride

England's Pride

Info

Van woensdag tot en met zaterdag kunt u bij ons een Afternoon- of High Tea reserveren! Vanaf twee personen!
U bent ook van harte welkom in onze theewinkel!

Geschiedenis

Cateringbedrijf gespecialiseerd in Afternoon- en High Tea. Leverancier thee van goede kwaliteit in losse blaadjes.Onze winkel is elke zaterdag geopend van 12.00-17.00 uur.

Adres: Kruisboomstraat 1, 5591 HV Heeze
Telefoonnummer: 0641224486
Stad: Heeze
Route: Kruisboomstraat 1
Postcode: 5591 HV



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Heeze lunch, Broodjes Heeze, Lunchen in Heeze
Recensies
Wat een ontzettend leuke tearoom voor een high tea! Je kunt een high tea doen bij de Van der Valk, maar als je echt een leuke middag wilt, moet je naar England's Pride. Lekkere hapjes, ontelbare soorten thee en de setting is heel leuk in Engelse stijl. Lekker knus en "kneuterig" en kwalitatief heel goed! Zelf heen geweest en getipt als cadeau voor mijn schoonmoeder, die er vanmiddag erg heeft genoten en nog eens terug gaat met haar zussen.
We hebben een high tea genoten bij England's Pride en het is een prachtige sfeervolle locatie geheel in een ongedwongen Engelse stijl aangekleed .De high tea was heerlijk met hartige hapjes ,scones en zoete lekkernijen en met een grote keuze uit diverse theeën. Er is ook een leuk winkeltje waar je diverse thee kunt kopen .Eten: 5/5
De beste high tea in mijn omgeving! De gastvrouw is van oorsprong Engelse en haar scones zijn heerlijk. Ze maakt alles zelfs met pure ingrediënten. Aanrader dus!
Top, als je even er uit wilt en behoefte hebt aan een stukje Engeland, ga hier dan naar toe. Super uitgebreide high tea van top kwaliteit. Fijne winkel en de eigenaresse alle lof voor.
De eigenaresse Ivonne maakt heerlijke dingen. De high tea is een aanrader. Je kunt het daar nuttigen. Leuke locatie. Of je neemt het mee naar huis. Ze heeft ook een leuk gezellig winkeltje vol met lekkere producten, van de lekkerste lemon curd, typisch Engelse fudge etc. En een uitgebreide collectie heerlijke thee. Ik heb meerdere favorieten, maar witte thee met rozemarijn en citroengras moet je echt eens proeven. Kijk maar eens voor haar collectie op haar website. Aanrader!!
Schattige tearoom met een nog schattiger winkeltje. Ontzettend vriendelijke eigenaresse. We hebben in de serre en even lekker in de tuin gezeten. Rustige omgeving om even lekker bij te kletsen en lekkere thee en hapjes te eten.
Ik ben alleen nog maar in het winkeltje geweest maar ben nu al helemaal blij en ik ben erg benieuwd naar de hightea. Alsof je een klein beetje Engeland binnen stapt. Erg gezellig en knus. Aardige eigenaresse.
High Tea gedaan in de tuin. Ontzettend lekker, goede thee. Ademt Engeland! Echt een aanrader.
Vanmiddag met mijn 2 zussen een gezellige high tea gehad. Compliment voor de gastvrouw heerlijke hapjes in een ongedwongen sfeer. Ook heeft ze een uitgebreide kennis van haar producten.
Geweldige high-tea gehad. Heerlijke thee keuze uit 50 soorten met heerlijke eigen gemaakte echte Engelse high-tea gerechten. Zowel hartige als zoete. Alles voorzien door de gastvrouw van toelichting. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid