facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Engin Yilmaz

Engin Yilmaz
"Trouwfotograaf, Fotograaf en Cameraman voor al uw feesten. Kwaliteit, ervaring oog voor detail. Ik ben een gepassioneerde fotograaf en cameraman met een lange ervaring in bruidsfotografie en hou van mijn werk. Ik lever professioneel werk, persoonlijk en altijd origineel, sfeervol en ongedwongen. Als perfectionist ben ik niet zo gauw tevreden en ga ik bij iedere foto tot het uiterste om mijn doel te bereiken. Mijn trouwreportage weerspiegelt en vereeuwigt de intieme sfeer van jullie mooiste dag, zodat jullie dat gevoel altijd kunnen herbeleven. Op jullie trouwdag zal ik het uiterste doen en alles uit de kast te halen voor dé perfecte ‘fotoshoot’.Laten we gewoon kennis maken, ik ontmoet je erg graag op jullie bijzondere dag!"
Adres: , 's-Hertogenbosch , NL
Telefoonnummer: 06 38543895
Stad: 's-Hertogenbosch


Recensies
Engin is een professionele fotograaf die van zijn vak houdt. Tijdens de shoot neemt hij er echt de tijd voor om iedereen op gemak te stellen en geeft uitleg over de poses, de plek etc. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geweldige shoot en video opname gehad van onze bruiloft. Wil je iemand die zorgt voor een relaxte sfeer en weet waar hij mee bezig is dan ben je aan het juiste adres. Alles was ook op de afgesproken tijd geleverd.
Engin heeft onze mooiste dag onvergetelijk gemaakt door de prachtige foto’s en video.
Engin is zeer vriendelijk en gaat uitermate professioneel te werk. Een fotograaf die ik zeker aanraad.
Top fotograaf!
Vertaald door Google Foto's, clip en trouwvideo zijn super! Heel erg bedankt voor het op de beste manier doen van onze verzoeken tijdens de fotoshoot! uw geduld is zeldzaam. Bedankt op onze gelukkigste dag, dat je ons niet alleen hebt gelaten van het begin tot de laatste seconde. Tot slot: als u kwaliteit, zekerheid, een lachend gezicht wilt, laat dan Engin Yılmaz uw adres zijn : Origineel Fotoğraflar, klip ve düğün videosu super! Fotoğraf çekiminde isteklerimizi En güzel şekilde yaptığınız için sonsuz teşekkürler! sizdeki sabır cok nadir görülür. Bizi baştan son sanıye sine kadar yanlız bırakmadığınız için en mutlu günümüzde teşekkür ederiz. Son olarak: kalite, güvence, güler yüz istiyorsanız adresiniz Engin Yılmaz olsun :
Vertaald door Google De plaats praat super? Origineel Mekan konuşuyor süper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid