facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Engels bij Laura

Engels bij Laura

Info

Wil je graag Engels leren van een "Native speaker" Engels ?
U kunt bij mij terecht voor bijles in Engels op alle niveaus.



"Wil je graag je Engels verbeteren bij een Engelse native speaker?Je kunt bij mij terecht voor Engelse les op alle niveaus."
Adres: Waalsteen 57, 3991 ZZ Houten
Telefoonnummer: 06-57029663
Stad: Houten
Route: Waalsteen 57
Postcode: 3991 ZZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindercoaching Sol Kindercoaching Sol 251 meter Zeer ervaren docent! fijne uitleg en de lessen zijn effectief.
Levenslinguïstiek Levenslinguïstiek 1 km Levensloopgesprekken en workshops autobiografisch coachen. Sprekend of schrijvend sti...
Recensies
Wil je je Engels verbeteren, dan is bijles bij Laura perfect! Ik begon in de derde klas met bijles bij Laura, omdat mijn Engels niet echt lekker ging. Laura is altijd zeer flexibel met de bijles tijden en heeft goed les materiaal, waardoor je het Engels beter gaat begrijpen. Na drie jaar bijles is mijn Engels flink verbeterd, wat me heeft geholpen bij het vwo Engels examen. Bijles bij Laura is dus ten zeerste aan te raden!
Ik heb Engels bijles genomen aangezien ik de IELTS-Test moest doen voor een opleiding in Engeland. Laura neemt echt de tijd voor je en weet precies wat je nodig hebt. Ik kijk erg prettig terug op mijn Engels lessen. Zeker een aanrader!
Ben je niet zo goed in Engels? Volg dan Engels bijles bij Laura! Op de hbo opleiding Commerciële Economie krijg je veel te maken met het vak Engels. Helaas was mijn Engels niveau te laag en haalde ik de tentamens niet. Na een tijdje zoeken ben ik terecht gekomen bij Laura en niet zonder resultaat. Laura heeft mij geholpen met zowel Engels lezen, schrijven, spreken en luisteren. Door de bijlessen heb ik alle tentamens gehaald!
Ik heb online gezocht naar bijles Engels en op deze manier ben ik in contact gekomen met Laura. In de coronatijd gestart - online de lessen gevolgd. Ik ben zeer tevreden: ze maakt de lessen op maat. Superfijn en je kunt alle vragen stellen die je wilt. Je voelt je snel op je gemak. Ik heb er veel geleerd.
Met bijzonder veel plezier heeft mijn zoon het afgelopen jaar Engelse les gevolgd bij Laura. En hij heeft zijn examen afgesloten met een voldoende. Laura heeft een goede pedagogische, didactische aanpak en veel gevoel voor humor. In de lessen weet zij de juiste sfeer te creëren.
Laura, hielp mij om in minder dan 2 maanden tijd met succes de B2 Cambridge certificaat te halen. Ze bereidt de lessen altijd goed voor en keek mijn huiswerk ook vlot na, zodat ik verder kon. Waar nodig komt ze met concrete voorstellen hoe je jou knelpunten kan aanpakken. En prettig in de omgang is ze zonder meer! Een aanrader, dus !!!!!
Vorig jaar ben ik begonnen met de lessen bij Laura, met als doel om mijn Engels flink te verbeteren om een plek te bemachtigen voor een opleiding aan de London college of Fashion. Hiervoor moest ik een IELTS test halen met een bepaalde score. Dankzij Laura heb ik de test ruimvoldoende gemaakt en begin ik in september een opleiding aan de London college of Fashion. Laura heeft meer dan geholpen om mijn doel te bereiken, waarvan ik dacht dat die onmogelijk was om te behalen. Heel erg bedankt voor alles!
De bijlessen bij Laura waren altijd ontzettend leerzaam. Je kan haar precies vertellen wat je moeilijk vindt en wat je dus graag wilt leren. Elke les heeft Laura andere oefeningen die goed bij de stof aansluiten. Na bijna 4 jaar bijles bij Laura te hebben gehad heb ik echt vooruitgang geboekt. Mijn cijfers werden hoger maar nog belangrijker, ik vond Engels steeds leuker en daar heeft Laura mij zeker bij geholpen! Voor leerzame, motiverende en gezellige bijlessen Engels raad ik Laura dus zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid