facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Energy2Move - M.A.D

Energy2Move - M.A.D

Info

Personal Training-Gewichtsconsulent-Core Training-Outdoor Training
Lokaal, op locatie of online.

Adres:
Telefoonnummer: +31 6 340 99 733
Stad: Buren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dans & Fitnessstudio Buren Dans & Fitnessstudio Buren 958 meter Dans & Fitnessstudio Buren / Sportgelegenheid
Recensies
Ik beveel Cora van harte aan! Cora is een personal trainer die het woord Personal recht aan doet. Haar aanpak en keuze van oefeningen is volledig op jouw persoon afgestemd, bedoeld om jouw lichaam een leven lang fit te houden. Ze zorgt voor veel afwisseling en als het mooi weer is maakt ze het programma zo dat het heerlijk in de buitenlucht kan.
Cora heeft veel ervaring en kennis, die zij op professionele wijze toepast in haar PT's. Wanneer je op een goede, verantwoorde manier 'in shape' wilt komen, waarbij voedingsadvies ook een onderdeel kan zijn, dan ben je bij haar aan het goede adres!
Bij Energy2Move kun je altijd terecht! Of het nu gaat om een core-training, massage of les in de buitenlucht. De persoonlijke begeleiding van Cora is professionele en perfect aangepast aan je persoonlijke omstandigheden! Kortom, wil fit en fris wil zijn moet bij Energy2Move zijn!
Voor professionele begeleiding van een gezond en fit leven!
Echt super persoonlijke begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid