facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Energie VanOns

Energie VanOns

Info

Kies voor lokale duurzame energie en steun daarmee je eigen dorp, stad of wijk.

Geschiedenis

Noordelijk Lokaal Duurzaam is dé coöperatieve energieleverancier van en voor Noord-Nederland. Samen met de bij ons aangesloten lokale energiecoöperaties en -initiatieven willen wij de transitie naar lokale duurzame energie versnellen.

Omdat wij geloven dat de toekomst van onze energievoorziening voor een belangrijk deel op lokale schaal ligt: lokaal opgewekt en lokaal afgenomen. Kleinschalig via zonnepanelen op de eigen woning of groter via een eigen dorpsmolen of zonneweide. Waarbij we de opbrengsten uit duurzame energie via onze lokale energiecoöperaties en -initiatieven weer investeren in de eigen regio.

Kies daarom voor lokale duurzame energie en steun daarmee je eigen dorp, stad of wijk. Zo nemen wij onze energievoorziening weer in eigen hand!



"Een duurzaam leven begint met lokaal opgewekte groene stroom. Onze groene stroom is door de consumentenbond bekroond met een 10! Energie VanOns werkt net even anders dan andere energiebedrijven. In jouw buurt wekken energiecoöperaties met zonneparken, zonnedaken en windmolens jouw lokale stroom op. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd. Het mooie is dat de opbrengsten via de energiecoöperaties worden besteed aan duurzame projecten in je eigen buurt."
Adres: Zernikelaan 17, 9747 AA Groningen Groningen
Telefoonnummer: 085 - 0160 111
Stad: Groningen
Route: Zernikelaan 17
Postcode: 9747 AA Groningen



op zoek naar gerelateerd: Energie van ons ervaringen, Energie van ons variabel, Energie VanOns tarieven, NLD energie, Energie van ons inloggen, Pure Energie, HVC energie, Powerpeers
Recensies
Ontzettend slechte klantenservice! Zéér slecht bereikbaar en onbehulpzaam. Ik ben al een tijd bezig met een contract af te sluiten bij Energie VanOns, helaas zonder succes. Energie VanOns is telefonisch alleen bereikbaar tussen 9 en 12 uur. Soms wordt het nummer zelf al eerder gesloten. Hoe drukker het lijkt te zijn, hoe eerder het nummer gesloten wordt. Gevolg is dat het je deze energieleverancier alleen bij hoge uitzondering aan de telefoon krijgt. Er is ook een e-mail adres, waarbij je een auto-reply krijgt met de melding dat een reactie 15 dagen kan duren. Mijn aanvraag annuleren lukt ook niet, want daarvoor moet je eerst contact opnemen. De volgende keer zoek ik een iets volwassenere energieleverancier.
Wat deze partij doet kan mi. écht niet. Tot 2 weken voor significante verandering terugleverbedrag, nog steeds in de calculator met de oude prijzen werken, terwijl als je nu overstapt je niet meer voor die tarieven in aanmerking komt. Ter info, voor de nieuwe overstappers betekent dit een terugleververgoeding 100 --> 70%. In mijn situatie een maandelijks verschil van 150 euro. Erg jammer en het bevreemdt me dat ze hier nog steeds niets mee hebben gedaan terwijl het al wekenlang klachten regent.
Recent klant geworden. Als alles bij VanOns in één keer goed zou gaan en je hoeft geen contact met ze op te nemen prima partij. Maar zodra je contact op moet nemen omdat VanOns zaken niet op orde heeft is het in een word “drama”. Uren in wacht rijen, onbeantwoorde e-mail verbinding die na x aantal minuten gewoon er mee kapt. Niet heel professioneel, kunnen wat leren opgebied van klanten service.
Hoogste teruglever vergoeding en maakt daar ook goede promotie mee. Dus overgestapt per 1 maart. Krijg je een week later de mail: "Welkom als nieuwe klant, we verlagen de teruglever vergoeding met de helft ". Mooi welkom! Direct contract weer ontbonden, kon nog binnen de 14 dagen. Erg jammer, voel me belazerd.
Mensen trap er niet in. We hebben vorige week een contract afgesloten met een terugleververgoeding die gelijk staat aan het leveringstarief. 5 dagen later krijgen we een mail dat ze de terugleververgoeding per 1 mrt verlagen naar 70% van het leveringstarief, om ook gezinnen zonder zonnepanelen een eerlijk leveringstarief te kunnen bieden. Een schaamteloze manier van markting, want dit wisten ze al lang. Gelukkig is het contract variabel en kan ik weer snel opzeggen.
Recent overgestapt naar hen. Diverse mails gehad over automatische incasso terwijl ik dat al bij aanmelding gedaan had was verplicht. Vervolgens konden ze de meter niet uitlezen, contact met Enexis; moet kunnen, we hebben het omgezet en kunnen zien dat er gegevens worden opgehaald. Toch krijg ik mail van Energie van Ons dat ze niet kunnen uitlezen. Dan probeer je te bellen en stuur je mails. Duurt weken voor je reactie krijgt of helemaal niet. Ook mijn klantnummer weet ik nog steeds niet, ondanks verzoek per mail. Account om dashboard te zien met verbruik heeft 1 keer gewerkt, daarna niet meer. Nieuw wachtwoord gevraagd; melding “ E mail adres niet bekend” . Hier krijg je toch een punthoofd van, waardeloos !!!
Wat een drama-partij zeg. Ze zeggen je energie-contract bij je huidige leverancier al op, terwijl je nog in de wettelijke 14-dagen bedenktermijn zit ik zal hier ook melding van maken bij ACM. Daarnaast wordt er totaal NIET gereageerd op vragen die je per email stelt. Gelukkig heb ik een variabel contract en kan ik snel weer weg bij dit waardeloos bedrijf.
Pas op!! Ze lokken met hoge teruglever-prijzen die als je dan eenmaal het contract hebt afgesloten alleen maar deze maand geldig zijn! Gebruik van gemaakt van verzoek tot ontbinding binnen de 14 dagen.
Waardeloze partij die te pas en onpas zelf het maandbedrag maar verhoogt van een vast contract en een eigen interpretatie heeft van het energie plafond. Medewerkers kunnen ook niet uitleggen hoe het berekend is we hebben op het €10 na kloppend gekregen…en op e-mails komt geen reactie.
Erg tevreden over de snelheid en flexibiliteit van dit bedrijf. Inmiddels wordt ook de mogelijkheid tot dynamische tarieven geboden. Goede terugleververgoeding. Ondanks andere berichten in Google reviews is mijn ervaring met de klantenservice goed. Soms is het even doorbijten om iemand aan de lijn te krijgen, maar heel vaak meestal gaat dat goed. En bij een mailberichtje aan hen is het soms al geregeld voordat je een antwoord per email van ze krijgt. Ik hoop dat ze dit op deze manier voort kunnen zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid