facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Energie Aalsmeer

Energie Aalsmeer

Info

Doe mee met het energie bespaarcollectief van Energie Aalsmeer.
Sinds 2015 realiseren wij forse besparingen op de energiekosten.
--- SAMEN BESPAREN ---



"Wij zijn dé energiekosten bespaarspecialist van de omgeving. Enerzijds realiseren wij besparingen in contractuele zaken zoals energiecontracten en monitoringcontracten. Anderzijds verzorgen wij zonnepanelen, laadpalen, led verlichting en de bijbehorende subsidies en businesscases."
Adres: Lakenblekerstraat 31, 1431GE Aalsmeer
Telefoonnummer: 0625464401
Stad: Aalsmeer
Route: Lakenblekerstraat 31
Postcode: 1431GE



op zoek naar gerelateerd: Zonne-energie Aalsmeer, Zonnepanelen Aalsmeer, Energieloket Aalsmeer, Hoekwater Aalsmeer, Zonnepanelen installateur Amsterdam, Zonnepanelen Amsterdam, Solar Adviseur, Solar Total
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lutgo HR Lutgo HR 356 meter Super bedrijf! Binnen de kortste keren aan een baan geholpen. Fijne service en begele...
Personal & Business Improvement Personal & Business Improvement 356 meter Community in Nederland voor alle managers die hun leertraject willen verkorten.
KZN Assurantiën en Advies KZN Assurantiën en Advies 519 meter KZN Assurantiën en Advies B.V.
Q4 Profiles Q4 Profiles 1 km Persoonlijk vindt ik dit de beste oplossingsmethode en juiste analyse over iemands ge...
Arendt Administratiekantoor Arendt Administratiekantoor 2 km Vertaald door Google Helaas raad ik het niet aan. De adressen klopten niet en de docu...
Severs+Jansen Severs+Jansen 2 km Al eerder auto's gekocht bij Janssen en Van Kouwen in Naarden en Huizen. Voor een Op...
Berghoef Accountants en Adviseurs Berghoef Accountants en Adviseurs 2 km Vertaald door Google Professioneel Origineel Professional
Sylt Support Sylt Support 2 km Het team van Sylt Support ondersteunt bedrijven en locaties op een breed gebied, zoal...
Broek Marketing Broek Marketing 3 km Haal meer en sneller resultaat met je Marketing en Innovatie. Business coaching
Q4 Sport Q4 Sport 4 km Q4 Sports heeft de praktische oplossing voor het vergroten van de mentale weerbaarhei...
Recensies
De panelen liggen er goed op. Ze werken ook goed. De service is goed en hebben leuk personeel, maar het zijn wel harde werkers. Om een afspraak te maken moet je wel wat moeite doen. Erg deskundig advies.
Energie Aalsmeer heeft recent op ons woonhuis een PV installatie met 19 zonnepanelen verzorgd. Het gehele traject van inventarisatie, offerte, huisbezoek voor de voorbereidende werkzaamheden, installatie en service na afloop, hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Geen " zonnepanelen cowboys" maar een organisatie met verstand van zaken en installatie medewerkers die zorgvuldig, netjes en schoon werken. Een aanrader!
Alweer bijna 3 jaar aan het genieten van de 18 zonnepanelen die op onze nieuwe woning geplaatst zijn en nog steeds enorm tevreden. Ook de laadpaal voor de elektrische auto laten plaatsen en dat is ook allemaal perfect geregeld!
Na 1 jaar in ons huis nieuwbouw huis gewoond te hebben, wisten we rond de zomer van 2020 ongeveer wat ons stroomverbruik per jaar zou zijn. Daaruit bleek dat,wat we vooraf al wisten, de 8 stuks bij de bouw geplaatste zonnepanelen niet genoeg zouden opbrengen voor ons energieverbruik. Daarom besloten om er zonnepanelen bij te plaatsen of een volledig nieuwe installatie te plaatsen. Bij meerdere partijen informatie opgevraagd waarbij het opviel dat sommige tot op heden nog niet gereageerd hebben, een reactie bij een aantal na lange tijd pas kwam of een standaard verhaal mailden en niet mee dachten met ons. Hoe anders was dat bij Energie Aalsmeer. Die dachten mee met ons en deden zelfs moeite om met de Corona regels in acht nemend toch persoonlijk contact te hebben. Wij wilden eigenlijk zonnepanelen met hogere opbrengst, per paneel monitoren en dan ook beter bij het zwarte dak passend dus geen lelijke blauwe maar zwarte panelen. Maar ja wat doe je dan met de bestaande panelen? Die haalden ze zonder moeite van het dak en wilde Energie Aalsmeer zelfs wel bij hen opslaan totdat wij of zij daar een mooie eindbestemming voor zouden hebben. Uiteindelijk is het zover niet gekomen, want we vonden vrij snel een mooie bestemming in de familiekring. Maar daar hield het met het meedenken niet bij op, we kregen zelfs het aanbod van Energie Aalsmeer om ze daar heen te brengen met hun bus. Dat is dan toch net dat extra's van een lokale partij die graag met je meedenkt. Zo ook met het oversluiten van energiemaatschappij. Dit deden we altijd ieder jaar zelf zodat we altijd de laagste prijs zouden hebben. Dit uitgelegd aan ze en met dat in het achterhoofd kwam Energie Aalsmeer met een mooi aanbod. Waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt en we het uitzoeken en oversluiten van ons energiecontract nu ook bij hen hebben neergelegd. Hoeven we daar zelf niet meer ieder jaar naar om te kijken. En bijkomend voordeel is dat we nu ook al die irritante callcenters zonder schroom kunnen vertellen dat er bij ons niets te halen valt. Nu een half jaar later nog steeds zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat van Energie Aalsmeer.
Heeft 4 maanden gekost en meerdere verzoeken om een offerte te ontvangen. Deze moest eerst akkoord worden gegeven voordat er een bezichtiging gedaan kan worden. Na de bezichtiging een aangepaste offerte ontvangen met een ‘kleine’ aanpassing, welke 40% duurder 4000+ euro uitviel, voor dezelfde installatie een aantal panelen. Navraag gedaan, en oorzaak is dat de 1e offerte niet correct zou zijn geweest. Dit was al bekend bij Energie Aalsmeer, maar hebben ze niet laten weten. Ook geen verdere toelichting of communicatie. Laten het bewust op z’n beloop en hebben overal een boek vol smoezen voor. UPDATE Maart 2023: na 10 maanden eens reageren op een review zegt genoeg, alleen te doen om je review score te verhogen.. We waren prima bekend met de prijsverhogingen en het offerte proces, maar 40% verhogen, geen uitleg geven en afwachten of de klant erin trapt is misleidend.. En dan achteraf heel hard gaan roepen dat dit mag volgens de ‘algemene voorwaarden’..
Energie Aalsmeer heeft bij ons thuis op de Uiterweg de zonnepanelen gemonteerd en deze aangesloten via een omvormer op het elektriciteitsnet. De heren monteurs waren zeer professioneel en correct en hebben de werkzaamheden netjes en solide uitgevoerd. Het was geen haastklus en er was oog voor detail en voldoende tijd voor uitleg van het systeem.
Ik heb bij Energie-Aalsmeer 6 zonnepanelen bij laten plaatsen bij mijn bestaande 14 panelen. Fijne communicatie, een scherpe offerte gekregen en snelle en goede installatie. Erg tevreden!
Zeer tevreden met de installatie van onze zonnepanelen door de vakmensen van Energie Aalsmeer!
Contact via Energie Aalsmeer verliep uiterst plezierig. Goed advies, met verdeling van zonnepanelen aan west- en oostzijde van ons dak. Duidelijke offerte. Snelle levering. Deskundige montage met professionele vakmensen op het dak en in de meterkast. Alle tijd voor uitleg. Overzichtelijke app met, per zonnepaneel, inzicht in opbrengst per dag/maand/jaar. Plus een afzonderlijke app voor de verrekening opbrengst en verbruik per uur. Geen verborgen kosten, afrekening volgens afspraak. Kortom: aan te bevelen voor een samenwerking!
Team van Energie Aalsmeer, jullie hebben heel mooi werk geleverd; daar zijn wij heel blij mee. Daarnaast zijn wij ook zeer tevreden over de service die jullie hebben geleverd. TOP !!! Los van dit alles ben ik ook zeer blij met de plezierige samenwerking met jullie. Ik zou wensen dat wij jullie veel eerder ontmoet hadden; andere partijen kunnen nog ontzettende veel leren van jullie, zeker wat betreft samenwerking en klantvriendelijkheid. Wat een verademing zijn jullie !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid