facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Energetix by Henrike - Energetix Magneet sieraden en accessoires Lochem

Energetix by Henrike - Energetix Magneet sieraden en accessoires Lochem

Info

Magneetsieraden & -wellness produkten van Energetix met een positieve werking op lichaam&geest.
Altijd open: www.henrike.energetix.tv
Paardehaar armbanden

Geschiedenis

Exclusieve design sieraden en accessoires die fascineren door hun uitstraling en die door de geïntegreerde magneten in unieke wellness accessoires veranderen.

De prachtige magneetsieraden en -accessoires kunnen ervoor zorgen dat het gevoel van welzijn en energie toeneemt. Door hun unieke werking hebben deze sieraden wereldwijd succes. Deze nikkel-allergievrije sieraden kunnen worden gedragen door vrouwen, mannen, kinderen en dieren!


WAT IS ENERGETIX BY HENRIKE

EnergetiX By Henrike zijn sieraden waar een magneet in verwerkt is.

WERKING
Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “ energy boost”. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

MAGNEETTHERAPIE, WAAROM JUIST NU?
De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig beweging en elektrosmog tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg.

MAGNEETSTERKTE
Energetix By Henrike maakt gebruik van zeer krachtige magneten. Het zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss (0,12 Tesla). Onze Neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. Neodymium verliest slechts 1 % van zijn kracht in 100 jaar. De magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken. De magneet beïnvloedt uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn. De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Door de oorlel stroomt minder bloed daarom zijn de oorbellen van Energetix By Henrike meer als ondersteuning te dragen. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen.
De gebruikte materialen zijn: koper, goud, rhodium en stainless steel.

KOPER MAGNEETSIERADEN
Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid opgenomen worden. Het bevordert de ijzeropname van de rode bloedlichaampjes, en kan ontsteking- remmend werken. Bij het dragen van koper-magneetsieraden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

PACEMAKER
Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken.

ATTENTIE
Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van mijn producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.

WATER IS LEVEN
Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme. Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor:
- nieren
- temperatuurregeling
- hart
- bloedsomloop

Water is het belangrijkste levensmiddel. Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken – minstens 1,5 tot 2 liter per dag. Echter het ene water is het andere niet, de kwaliteit is belangrijk. Met mijn magnetische waterstaaf kunt u eenvoudig de kwaliteit verbeteren, simpel door onze staaf in uw glas water te zetten (na ca. 10 minuten is het water gemagnetiseerd). Het water smaakt ook lekkerder. Ook uw huisdier(en) is er dol op!

BIJWERKINGEN
In uitzonderlijke gevallen kan er een licht gevoel van onbehagen gevoeld worden. Dit stopt direct wanneer de armband alleen overdag gedragen wordt. De werking van de magneten heeft dan al zijn invloed gehad op de klachten. Na enige tijd kan het sieraad dan ook weer ‘s nachts gedragen worden.
Dit gevoel van onbehagen kan echter ook veroorzaakt worden doordat men te weinig water heeftgedronken!

GEBRUIK
Miljoenen mensen gebruiken de positieve effecten van magnetische energie om hun gezondheid te verbeteren en het gevoel van welzijn te verhogen. En wel in het bijzonder voor:
- meer energie
- minder stress

MAGNEETTHERAPIE KAN EFFECTIEF ZIJN VOOR O.A.:

- migraine
- gewrichtspijn
- artritis
- tennis-elleboog
- slechte bloedsomloop
- hoofdpijn
- rugpijn
- menstruatiepijn
- vermoeidheid
- depressies
- circulatieproblemen

NIEUWSGIERIG?

Neem vooral een kijkje op mijn website waar ook de catalogus te vinden is: www.henrike.energetix.tv

Wil je meer informatie over deze sieraden of de aanschaf daarvan, neem dan vooral contact op met mij via pm, tel/app 0639493151 of e-mail: [email protected] .



"ENERGETIX magneetsieraden: kracht en schoonheid!Magneetarmbanden en andere magnetische sieraden van ENERGETIX zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze geven u ook nog eens een goed gevoel bij het dragen. Ze zijn dus absoluut hun geld waard.Wilt u ENERGETIX magneetsieraden kopen? Op onze website vindt u alle informatie, waarna u de webshop kunt bezoeken!ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden."
Adres: Pillinkstraat 33, 7241 EE Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0639493151
Stad: Lochem
Route: Pillinkstraat 33
Postcode: 7241 EE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJsseldijk Beauty IJsseldijk Beauty 257 meter Prettige sfeer, goed geknipt. Goed corona protocol. Ben weer tevreden naar huis gegaa...
Figaro haarsalon Figaro haarsalon 397 meter Groot of klein, jong of oud, man of vrouw, van kort naar lang, van lang naar kort, bl...
Salon Pole Position Salon Pole Position 450 meter Salon Pole Position || || '' where hair comes first '' Dames/heren/kinderen
Image Hairline Image Hairline 569 meter Fijne kleine salon met veel kennis over krullen. Krulhaar kan erg lastig zijn, Immage...
Schoonheidssalon bettina Schoonheidssalon bettina 889 meter Fantastische behandeling. Erg vriendelijk en zorgzaam, kan het aan bevelen.Diny.
Praktijk Voor Voetverzorging Erna Zomer Praktijk Voor Voetverzorging Erna Zomer 1 km Fijne behandeling!!!
Recensies
Een groot assortiment aan correcte prijzen. Elders betaal je meer. De zoekfunctie op de site mag voor mij duidelijker gemaakt worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid