facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ena Rutten

Ena Rutten

Info

Portretten in opdracht
Schilderijen, olie en acryl
Workshops & Cursussen



"Volvo Rutten Groep beslaat met haar drie vestigingen Noord- en Midden Limburg alsmede Oost-Brabant. Sinds onze oprichting in 1984 is het familiebedrijf Volvo Rutten uitgegroeid tot een begrip in de regio. We willen dichtbij onze relaties staan en houden van open communicatielijnen, hierdoor kunt u al onze medewerkers benaderen met een vraag of opmerking.Vanuit de drie Volvo-dealervestigingen zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met schadeherstelbedrijven en diverse toeleveranciers en partners, allemaal gericht om onze klanten het optimale pakket te kunnen bieden. Dankzij dit ‘'one-stop-shopping'' principe kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van uw persoonlijke mobiliteit tot het complete zakelijk wagenpark voor uw bedrijf."
Adres: Meeuwbeemdweg 43, 5914 PZ Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 06-26653477
Stad: Venlo
Route: Meeuwbeemdweg 43
Postcode: 5914 PZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galerie Wilms Galerie Wilms 1 km Gezellig was aangenaam even te kijken
Recensies
Volvo Rutten is een top bedrijf , of je nu komt voor een andere auto of voor onderhoud. Ze helpen je altijd vriendelijk en hun hulp is altijd eerlijk en oprecht. Ze helpen waar ze kunnen , ken ze al uit de tijd dat ze nog in Wijchen zaten.
Vriendelijke medewerkers,goede service,koffie staat altijd klaar en nog interesse in de particuliere auto rijder.super dealer al moet ik 80 km rijden
Vriendelijke medewerkers duidelijk snelle diagnose zelfs de factuur viel mee.
Goede service, ook als je onverwacht ff aankomt met een vraagje maken ze tijd voor je
Weer een Volvo van Volvo Rutten Venlo! Door hun vriendelijkheid en oplossen van mogelijke problemen kun je bijna niet anders dan bij hun je auto te kopen! De service is goed en het personeel is altijd vriendelijk en vakkundig
Sinds we onze Volvo V70 hebben inmiddels ruim 7 jaar bij Volvo Rutten in onderhoud in volle tevredenheid. Mede door deze goede ervaring hebben we besloten onze nieuwe auto -uiteraard een Volvo- ook bij hun te kopen.
Hele goede service, bieden kwaliteit.
Fijn bedrijf. Nog oog voor de klant, persoonlijke aandacht, oplossings gericht. Zeer kundige en precieze vakmensen voor het onderhoud. Zelfs mijn ruitenwissers werden rechter gezet, tijdens een onderhoudsbeurt. Mensen van de verkoop zijn heel prettige verkopers. Geen druk, uitgebreide informatie en transparantie. Kortom, een aanrader!
Op vakantie in Limburg een plotseling spoed service melding in onze volvo. Het was de dichtsbijzijnde volvo dealer, maar ik denk ook de beste van het land. Ben uiterst vriendelijk en snel weer op weg geholpen en zelfs mijn lege ruitenwisser vloeistof is kosteloos bijgevuld. Ik kan het iedereen aanraden hier uw volvo in onderhoud te geven.
Met duidelijk overleg vooraf zou er een gratis update vanuit volvo worden uitgevoerd. Zonder overleg word er ongevraagd storing zoeken gedaan terwijl de storing al gemeld was door mij vooraf. En dan wel achteraf de hoofdprijs vragen. Pas maar op, waarschijnlijk moet je 20euro betalen om gebruik te mogen maken van de wc! Personeel heeft overduidelijk een cursus klantbemiddeling gehad en passen dit zeer agressief toe. Goed voorbeeld dat officiële dealers een slechte naam hebben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid