facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emstee-Fincalife

Emstee-Fincalife

Info

Uit Spanje, ambachtelijk gemaakte Siertegels. Vloertegels en wandtegels voor een mediterrane sfeer in uw huis.



"Specialisme in woninginrichting met orginele tegels, dakpannen en daksystemen, gevel isolatie- en bekleding"
Adres: Oude Roermondseweg 68, 6049 AH Herten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06/11784559
Stad: Herten
Route: Oude Roermondseweg 68
Postcode: 6049 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Publica Buitenreclame Publica Buitenreclame 489 meter Diet is een top bedrijf
Jack Hannen Hoveniersbedrijf Jack Hannen Hoveniersbedrijf 650 meter Zeer kundig en vriendelijk personeel. Blij met onze nieuwe tuin!
IGL bv IGL bv 1 km Het gaat niet om de plaats, het gaat hier om de vakmensen.
Oolder Advies Oolder Advies 1 km Fijn zaken gedaan met Oolder advies. Aanrader!
Recensies
In de zomer van dit jaar ons complete dak gerenoveerd waarbij Emstee-Fincalife de pannen en de sandwichpanelen heeft geleverd. Alles in goed overleg en toegespitst op onze wensen. De levering van de panelen was ruim op tijd en ondanks dat het 2de keus panelen waren dit was overigens een bewuste keuze van ons waren ze op een aantal kleine oneffenheden niet te onderscheiden van nieuw. De pannen waren, ondanks de wisseling van een verkeerde pallet door de transporteur ook 1 week voor start werkzaamheden geleverd. Nadat we ontdekte dat 1 pallet miste werd er diezelfde dag nog contact gelegd met de transporteur die ook binnen 1 werkdag weer de nieuwe pallet getraceerd had en deze de volgende dag op transport heeft gezet. Daarbij hebben we de sandwichpanelen zelf geplaatst, ondanks het gebrek aan echte ervaring met dakdekken was dit eenvoudig wel een arbeids intensief klusje zelf te doen. Dik tevreden met de geleverde materialen en met de geleverde service.
Ons advies is hier nooit uw aankoop te doen, dit omdat: 1: Emstee volgens hun voorwaarden nergens verantwoordelijkheid voor neemt maar wel bij foute levering van product het geld niet terug wenst te betalen maar je 10 weken wil.laten wachten op een volgende levering. 2: Vlak voor levering pas aangeven de gewenste dikte niet te kunnen leveren 3: Zij geen exacte leverings datum kunnen geven 4: De dikte van de tegels een afwijking hebben van 3 tot 4 mm 5: Zeer slechte communicatie 6 :Zeer hoge aanbetaling vragen 7: Eigenaars hebben te weinig kennis van de producten die zij verkopen waardoor er een hoop fout gaat 8: Het lijkt erop dat ze geen structuur hebben waardoor er een hoop fout gaat en de klant de dupe is en zij zelf geen verantwoordelijkheid voor willen nemen Als u ondanks u dit gelezen hebt toch wil bestellen, let dan op het volgende. 1: Zorg dat u alles tot in detail op mail heb. Dus de afmeting, kleur, hoeveelheid, bijproducten en leveringstijd .niets telefonisch afspreken 2: Doe een aanbetaling van max 10%, dit is zeer gebruikelijk, meer nooit doen. 3: Lees goed de voorwaarden, beter is nog om duidelijke leveringsvoorwaarden te maken. Ik adviseer u ook om afspraken voor als zij ineens niet kunnen leveren maar ga NIET akkoord met hun standaard voorwaarden.
Erg goede service. Doen veel voor de klant en hebben mooie producten, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid