facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EMS Tuning

Info

ECU remapping, motorrevisie, tuningparts, voor o.a. de merken: Subaru, Mitsubishi, Nissan. Import Syvecs ECU's en Perrin tuningparts. EcuTek Master Tuner.

Adres: De Flammert 1205A, 5854 NC Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: +31485343191
Stad: Nieuw-Bergen
Route: De Flammert 1205A
Postcode: 5854 NC



op zoek naar gerelateerd: Meppen tuning
Recensies
Mijn Colt CZT hierheen gebracht voor een chiptuning, hij kon duidelijk aangeven waar hij mee bezig was en heeft erg veel ervaring, mijn auto heeft nu een stuk meer vermogen en het gasresponse is aanzienlijk beter.
Ik wacht vol verwchting al sinds 2002 20 jaar lang op de nieuwe site. Daarom 1 ster minder :. Mark heeft ooit mijn Seat TDI getuned, prima werk.
Fantastisch geholpen en geadviseerd door Mark Verhoeven. Echt een aanrader als Subaru specialist!
Mark Verhoeven is een topkerel die weet waarover hij het heeft! Alles tuning gerelateerd kan hij je met raad en daad bijstaan. Voor Subaru één bij de meest gegeerde tuners en blokbouwers uit de Benelux!
Hier heen gegaan voor monteren turbo en mapping van mijn 2007 JDM Forester STI. Super resultaat en auto rijdt super goed. Specialisten!
Geweest voor een herprogrammering. De kennis is zeker aanwezig maar voor wat je daar betaald voor een half dagje werk mag de beleving wel iets verbeterd worden. Paar uur gewacht in de werkplaats alleen en boven in de kale kantine op het zoeken en aanpassen van de tune. En als alles dan klaar is en je benieuwd bent naar de grafieken krijg je te horen dat je die thuis maar even uit moet printen want hij heeft geen kleurenprinter.......
Heel fijn bedrijf! Een hele hoop Subaru kennis en expertise. En vriendelijke mensen
Beste van Nederland echt een expert, maar qua service, contact en prijs minder.
Super bedrijf en 100% vakmannen je vindt geen betere
Gewoon een top en eerlijk adres. Monteur die weet wat doet. VAKMAN!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid