facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EMS - European Merchant Services

EMS - European Merchant Services

Info

Met onze 25 jaar ervaring hebben we ons ontwikkelt van transactieverwerker naar een leverancier van betaaloplossingen voor zowel uw winkel als webwinkel.



"Committed to providing our customers the best service in the payments industry. Backed by over 25 years of experience, we have created a comprehensive portfolio of payment solutions - establishing ourselves as the convenient ‘one stop shop’ for corporate and SME customers."

"Committed to providing our customers the best service in the payments industry. Backed by over 25 years of experience, we have created a comprehensive portfolio of payment solutions - establishing ourselves as the convenient ‘one stop shop’ for corporate and SME customers."
Adres: Herikerbergweg 25, 1101 CN Bijlmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31206603040
Stad: Bijlmer
Route: Herikerbergweg 25
Postcode: 1101 CN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: EMS contact, EMS Pay, EMS ABN AMRO, EMS pinautomaat, EMS Nederland, My EMS, EMS inloggen, Stichting Third Party Funds EMS
Recensies
3 x contact met EMS opgenomen ivm 2 pin apparaten waarvan zij de verwerking behandelen. Na meer dan 12 jaar gebruik te maken van EMS kan ik plotseling geen transacties meer verwerken op 1 van mijn apparaten en sinds gisteren is het andere pinapparaat ook gestopt met het verwerken van transacties. Ik heb daar geen bericht van ontvangen en probeer dit al een tijdje met ze op te lossen. Ook had/heb ik interesse in een nieuw kassa systeem clover. Alle keren gaven ze aan om contact met mij op te nemen om mij verder te helpen. Dat is nu 3 weken geleden en ik heb geen zin/tijd om weer in de wachtrij te komen en doorverbonden te worden en de belofte te krijgen dat ze contact met mij zullen opnemen. Ik ga hard mijn best doen om al mijn zaken met een ander bedrijf te regelen. Ik moet vandaag/nu meteen transacties kunnen verwerken en snap niet dat EMS dit gewoon kan doen zonder verdere uitleg of communicatie.
Ongelooflijke malafide praktijken. Wij wachten al 6 dagen op onze uitbetaling! Weten zelf niet wat er aan de hand is en kunnen bet blijkbaar niet oplossen. Hoop dat ik mijn geld nog ga terug zien! Gisteren overgestapt nr nieuwe provider. Te mijden en niet betrouwbaar
zeer slechte service, betalingen steeds veel te laat . wij stoppen ermee. Dag 6 nog steeds geen uitbetaling ontvangen van mijn weekendomzet! Antwoord. “ wij voeren onderzoek uit”. Al 5 dagen zoeken ze uit waar het geld heen zou gegaan zijn. Begrijpen wie begrijpen kan anno 2022
Zij houden herhadelijk onder de moto van feestdagen onze pin transacties tot dinsdag laat vast. Wij kunnen geen rekeningen betalen op maandag met als resultaat boetes! Zij liegen als je ze gaat opbellen ! Zij maken rendement van de geld dat ze achterhouden van klanten.
Ze zijn heel vaak te laat, betalen dus niet op tijd. Het net alsof je een gemeentelijke kantoor belt, niemand heeft haast. En iedere maandag krijg je standaard om een uur of 16:00/17:00 uitbetaald. Maandag kan je dus sowieso geen inkopen doen. En nog maar te zwijgen over alle storingen hebt waardoor je te laat uitbetaald wordt. Is er een feestdag in Amerika ben je de klos en heb je pech gehad is het Kerst pech gehad.
zal waarschijnlijk niet de enige zijn. ik heb mijn abbonement voor 3 winkels opgezegd. Kreeg de mededeling dat ik een maand de tijd had om over te stappen. helaas........mijn betaling systeem werd de dag na het gesprek per direct stop gezet. ik hoef hier geen vuil woord over te schrijven. dat dit ano 2022 nog kan gebeuren!
zeer slecht klanten service. uren aan de lijn gehangen en uiteindelijk krijgt je iemand aan de lijn die ook niks te bieden heeft. ik ben horeca ondernemer voor al 's nachts open. ze zijn er dan niet voor je als hup nodig heb. ik heb een clover ding van ze die binnen een maand al kapot ging. ze willen een vervangende apparaat sturen maar weten ze zelf ook wanneer het komt. ze hebben geen voorraad of magazijn dat je even zelf een vervangende toestel kan gaan ophalen want je kunt toch niet zonder een kassa systeem je horeca bedrijfs runnen. zeer slecht klanten service. het lijk als of iemand een in zoldertje voor ze te werk gaat zondere enige technische kennis en of voorraad. ik heb ze voorgestel een paar apparaten ergens op voorraad te houden voor nood geval.
Zeer slecht bedrijf. Zeer hoge kosten. Zeer slechte service. Zeer slechte personeel!! MYPOS is 1000x beter en goedkoper. @reactie van de eigenaar Mijn contract is formeel opgezegd en krijg daarna 1 maand later dat het is opgezegd en dat ik nog 1 maand moest wachten. Nu wordt mij vanuit EMS verplicht 2 maanden door te betalen en zijn de facturen doorgezet naar de incasso. Zeer onprofessioneel en nooit meedenkend met de klant.
Zeer slechte pinapparaat en de service als je gaat bellen is nog slechter! Absoluut niet aan te raden! En dat voor 17€ per maand! Continue storing, klantenservice neemt NIET op. Ik heb al zovaak gebeld en tot vandaag pas kunnen opzeggen + nog een kaand opzegtermijn. Als EMS pay nu telefonisch bereikbaar was had ik 3 maanden geleden kunnen opzeggen!!
Pas op voor deze firma. Megan van aken maakt met u afspraken en vervolgens komt zij ze niet na. En houden ze zonder pardon een groot geld bedrag achter .En naar 15 dagen betallen ze pas uit. Onze pin Apparaat gaf een storing werd een nieuwe opgestuurd de Cloover maar deze werkte ook niet wij wilde verder gaan met de oude maar dit kon niet meer omdat de Cloover verplicht was. En daar zat nog een contract aan voor een jaar. dus 400 euro wat ik in deze corona tijd als ondernemer moest betallen. En daarbij was het dat wij bijna 2 weken zonder apparaat moesten werken omdat de klantenservice mvr van Aken bleekt dit te zijn geen tijd had. Daarbij was voor mij duidelijk dat dit een bedrijf is wat niet deugde. ik heb er voor gekozen om weg te gaan bij deze firma ben nu al 6 weken een bericht aan het sturen voor een officiële factuur maar die sturen ze niet. Deze firma moet u echt voor oppassen deze firma misbruikt het pin beleid in Nederland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid