facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Empty bottles coverband

Empty bottles coverband

Info

Winterswijkse coverband "Empty Bottles".
Welkom op onze officiele facebookpagina.
#emptybottles

Geschiedenis

De coverband "Empty bottles" is een samenvoeging van verschillende muzikanten uit Winterswijk. Rondom de enthousiaste zangeres Marga heeft er zich een gezellige bende gevormd.
Met genoeg ervaring en muzikaliteit in de rugzak zijn de mogelijkheden bij de Empty bottles coverband groot. Zowel akoestisch als met full band wordt er al op de verschillende locaties in de regio opgetreden.
Naast Marga, speelt Arnold op de basgitaar, Ben op gitaar, Gert-Jan op toetsen en Jeroen op drums.
Muzikale uitdagingen en veel plezier zijn de woorden die deze band het beste omschrijven.

Jullie een feestje.....Wij ook!



"FEESTJE.....? De coverband "Empty Bottles" is een samenvoeging van verschillende muzikanten uit Winterswijk en omgeving. Rondom de enthousiaste zangeres Michelle heeft zich een muzikale, gezellige bende gevormd.Met genoeg ervaring en muzikaliteit in de rugzak zijn de mogelijkheden bij de Empty Bottles coverband erg breed. Zowel in een kleine sfeer of als full band wordt er al op verschillende locaties in de regio opgetreden. denk aan bruiloften, terrassen, recepties, bedrijfsfeesten, kermissen, tuinfeesten en kleinere verjaardagspartijenNaast onze frontvrouw Michelle op zang, speelt Arnold op de basgitaar, Ben op gitaar, Michiel op toetsen en Jeroen op drums / percussie. Wij maken van elk feestje een FEEST!"
Adres: Winterswijk (gemeente)
Stad: Winterswijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eendracht Winterswijk Eendracht Winterswijk 851 meter Ik speel daar zelf ook
LENN LENN 1 km Official Facebook page from LENN.
Excelsior Winterswijk Excelsior Winterswijk 1 km Die kunnen super goed spelen
WRMusic WRMusic 2 km Muziek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid