facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Empire of Luck

Empire of Luck

Info

Staffordshire Bull Terriërs

Geschiedenis


Februari 2011 mocht ik mijn twee staffords ophalen Bella en Dounja roepnamen Jessy en Lola twee zusjes. Waar de liefde voor dit ras alleen maar sterker mee is geworden. Toen Lola 2,5 werd heb ik besloten haar te laten dekken waarbij ze een nestje van 7pups heeft gekregen. Hier heb ik zoveel plezier aan beleefd. Dat ik daarna heb besloten een reu aan te schaffen waarbij ik mijn oog liet vallen op een blauw reutje Bleu waldo of lady’s from the flowers roepnaam Django. Waarmee ik nu hondenshows wil gaan lopen, op zijn eerste clubmatch was hij beste puppy en heeft hij de beoordeling veel belovend gehaald.
Daarna is de keus snel gemaakt voor een kennel naam want als ik nog ooit een nestje wil fokken of verder wil met Django op de shows vind ik dat dit allemaal professioneel moet gebeuren.

Adres: Meursstraat 11, 5384ND Heesch
Telefoonnummer: 31641808730
Stad: Heesch
Route: Meursstraat 11
Postcode: 5384ND


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doumanjis mechelse herders Doumanjis mechelse herders 4 km informatie over mijn honden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid