facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emmelocked

Emmelocked

Info

Binnenkort opent een nieuwe escape room experience: Emmelocked.

Volg ons en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!



"Een magische wereld van Emlia is in onbalans geraakt. Exos heeft het levenswater vergiftigd. Duisternis zal over het land trekken en alles, alles zal sterven. Tovenaar Iwflyn is verdwenen zonder dat hij het tegengif heeft kunnen afmaken. We hebben nog één nacht tot de bloedmaan volledig is, één nacht tot het allemaal te laat is… Jij en je team staan voor een keuze: keer je om en ga je terug, of stap je de wereld binnen om het te redden?"
Adres: Havenstraat 30, 8304DP Emmeloord
Stad: Emmeloord
Route: Havenstraat 30
Postcode: 8304DP


Recensies
Gisteren een hele leuke avond gehad op het afscheid feestje van een collega...door hele leuke en fijne mensen welkom geheten...de escape room is er echt 1 die niet al te makkelijk is maar door hints van de gast vrouw toch een heel eind gekomen. Wie weet tot ziens ;
Indrukwekkende escaperoom, hebben met een groep van 5 personen gespeeld. Uitdagende puzzels en een leuk thema, helemaal als je van fantasy houdt. Daarnaast zorgt de eigenaar nog voor een leuke persoonlijke touch aan het einde van de room. Echt een escaperoom die je op je lijstje moet hebben staan.
Ik heb ontzettend genoten van deze escape room! De ruimte is prachtig ingericht en daardoor waande ik me helemaal in die wereld. De puzzels zijn leuk en origineel. De gastvrouw is heel vriendelijk en speelt haar rol ontzettend leuk! De persoonlijke touch aan het eind tovert zelfs nu ik weer thuis ben een glimlach op mijn gezicht :
Gezellige, leuke gastvrouw die ons op een bijzondere manier ontving. Prachtige kamer, die wij dankzij wat hints hebben kunnen uitspelen.
Van begin tot eind een top ervaringen volledig in stijl. In de prachtig gedecoreerde entree ruimte begint het avontuur al gelijk. Eenmaal begonnen aan de quest is het genieten van een schitterend decor, leuke puzzels volledig in thema en een spannend verhaal. Het is ons gelukt het land voor nu te redden. Het persoonlijke aandenken maakte deze beleving helemaal af. Wij gaan zeker terug komen als er een nieuwe quest beschikbaar is!
Wat een prachtig ontworpen escaperoom. De puzzels waren gevarieerd en sloten goed aan op de uitstekende opgebouwde wereld waar je je in waant. Het enthousiasme en de passie van onze gastvrouw spatte ervan af! Een persoonlijk afscheidscadeau heb ik ook nog niet eerder meegemaakt. Zeker een aanrader en ik kijk uit naar de hopelijke vervolgdelen van dit verhaal.
Wat een super toffe kamer! Qua aankleding schitterend, puzzels afwisselend en bijzonder goed bedacht. De gastvrouw zat bij binnenkomst direct in karakter waardoor je meteen in het verhaal zit. Ook na afloop even tijd om na te praten. We zijn nu al benieuwd naar de mogelijke nieuwe kamers van Emmelocked! Gastvrouw bedankt voor deze toffe experience! Dikke aanrader!! Team Geen Idee
Echt een super leuke escape room. De kamers zijn echt prachtig ingericht, je kijkt je ogen uit. Eigenaresse is super enthousiast en vriendelijk.
Mijn zoon heeft met vrienden Emmerlocked ervaren. Hun reacties: Echt perfect WoW! Het was echt heel cool. Alles was heel mooi! Mooi verhaal! Hele aardige gastvrouw! Een goeie uitdaging!
Als redelijk ervaren escape roomspeler was ik gisterenavond onder de indruk van Emmelocked. Vanaf de ontvangst zit je in het verhaal, de puzzels zijn leuk en afwisselend en aankleding van de escape room is bovenal geweldig. Daarbij komt nog de geweldige service van de gastvrouw. Het was de trip vanuit de Randstad zeker waard. Op naar het vervolg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid