facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emmanna Hilversum

Emmanna Hilversum

Info

Emmanna is a small bakery that makes healthy cakes for all occasions, biscuits, and pastries filled with love and care for u.



"healthy cakes for all occasions, also gluten/sugar free and vegan"
Adres: Herenstraat 79, 1211CA Hilversum
Telefoonnummer: 06 24364837
Stad: Hilversum
Route: Herenstraat 79
Postcode: 1211CA



op zoek naar gerelateerd: Taart bestellen Hilversum, Verjaardagstaart Hilversum, Cupcake Hilversum, Banketbakker Hilversum Gijsbrecht, Burgt Hilversum, Taartje eten Hilversum, Taaartjes
Recensies
Een super lekkere en mooie taart voor de verjaardag van mijn zoon. En met liefde gemaakt precies zoals hij het wou: chocolade bodem met laagjes witte chocolade creme en aardbeien vulling. Super dankbaar aan Emmanna voor alles. Top kwaliteit en geweldig service <3
Een echte aanrader! De eigenaresse is heel vriendelijk en denkt een heel eind mee wat betreft op maat gemaakte taarten. Heerlijke verjaardagstaarten ook geweldige decoraties met oog voor detail en cakes eclair is niet te missen!.
Gisteravond werd ik verrast met een zalige proeverij van gezonde taartjes, gemaakt door Emmanna, super lekker! In een mooie verpakking, waarop stond made with love and care... Dat is duidelijk, er was zelfs een stukje vegamistische taart bij. Allemaal goddelijk!
Heerlijke taart en geweldige service! We komen zeker terug voor meer :!
Het kopen van een cake van Emmanna was boven ieders verwachtingen. Ik woon in Dallas, Texas, VS. Mijn zus woont in Hilversum. Ze verloor haar baby's en ik wilde haar beter laten voelen, haar opvrolijken. Ik nam contact op met Anna Maria. Vanaf het begin was ze de aardigste. Ik legde haar de situatie uit, omdat het lastig kan zijn om iets over een lange afstand te krijgen zonder andere manier dan het andere deel te vertrouwen. Nou, ze overtrof alle verwachtingen! Ik weet dat ze het druk had maar wilde helpen. Anna María bood zich niet alleen aan voor het bezorgen en bakken van de taart, het schrijven van een kaartje onder mijn naam, maar ze was ook zo vriendelijk om bloemen te kopen en bij mij te bezorgen. Mijn zus kreeg de taart: 3 lagen chocoladetaart met walnotenkoekje. Ze vertelde me dat het heerlijk en lekker was!, en dat ze zich heel speciaal voelde. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe dankbaar ik ben om dit soort mensen in mijn leven te ontmoeten. Ze vullen mijn hart met vreugde. Dankjewel Emmaanna!!
We bestellen altijd graag bij Emmanna vanwege haar passie en toewijding in het maken van de lekkerste taarten. Ana is een erg aardig en betrouwbaar persoon en we zijn altijd blij om haar winkel te bezoeken.
We hielden absoluut van de cake die Emmanna maakte voor de 16e verjaardag van mijn zoon! We wilden een ontwerp met een specifiek voetbalteam, Anna stopte creativiteit en passie in het ontwerp en produceerde een "wauw" ontwerp. De cake zelf was ook zo lekker, dus hij zag er niet alleen goed uit, hij smaakte ook geweldig! Ze was ook erg responsief en vriendelijk! Zou het zeker aanraden! Topservice!
We hielden van de citroencake met botercrème met maanzaad versierd met kleine rozenknoppen en bloemblaadjes. Perfect voor mijn vriend die niet van te zoete taarten houdt. We hebben zo genoten van de taart!!! Zal zeker weer bestellen!!!
Ik was op zoek naar een verjaardagstaart en was eerlijk gezegd verrast door de kwaliteit van wat ik kocht! Perfecte textuur en design terwijl de smaak gewoon geweldig was. Sterk aanbevolen. Het beste van het beste van het beste van het beste. Ik zou zonder twijfel zeggen dat je alles kunt proberen en het is buitengewoon goed. En het belangrijkste is ‘maria’ ze is super!!
Een prachtige taart gemaakt door Emmanah voor de verjaardag van mijn dochter. Een Stranger Things-themataart! Smaak was Red Velvet en superrijst en heerlijk - een grote hit. Zal zeker weer bij haar bestellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid