facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emmamolen

Emmamolen
"Welkom bij de Emmamolen in Nieuwkuijk! Gelegen op een unieke locatie, bieden wij onze gasten een prachtig uitzicht over het schitterende natuurgebied Vlijmens Ven - een van de mooiste plekken in de omgeving.Bij ons kun je genieten van een heerlijke lunch of diner terwijl je omringd wordt door mooie natuur. Ook een verscheidenheid aan prachtige fiets- en wandelroutes waarmee je de omgeving kunt verkennen. Kom gewoon eens langs"
Adres: Sint Jorisstraat 16, 5253BL Nieuwkuijk
Telefoonnummer: 073-5119092
Stad: Nieuwkuijk
Route: Sint Jorisstraat 16
Postcode: 5253BL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: emmamolen menukaart, emmamolen nieuwkuijk menukaart, menu emmamolen, emmamolen sint jorisstraat nieuwkuijk, lunchkaart emmamolen in nieuwkuijk, lunchen nieuwkuijk, lunchen emmamolen, lunchen vlijmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Crunch Nieuwkuijk Happy Crunch Nieuwkuijk 717 meter Happy Crunch uit Nieuwkuijk bakt elke week verse granola volgens authentiek recept!
Recensies
Emmamolen heeft alles wat je wilt als je er even op uit wil. Heerlijk wandelen, skeeleren hadlopen of fietsen en dan crashen met een leuk uitzicht. We komen hier graag na een wandeling. Voor ons ligt het 2,5km wandelen van huis. Drinken er even en wandelen weer terug. Met mooie dagen is het erg leuk om met het hele gezin te gaan fietsen of wandelen en dan een hapje eten. Hun plank is ten zeerste om aan te bevelen. Het bier is zalig en de koffie smaakt ook geweldig. Wil je thuis nog aan de slag met home made bakken? Ze hebben er een winkel met vers gebakken producten en zakken meel. Al met al weer een mooie wandeling gehad en even wat drinken.
Heerlijke High-tea!! Super veel lekkere dingen met een soepje vooraf. En onbeperkt thee, veel keuze uit verschillende smaken!
Leuke plek, binnen en buiten, met prima eten en uitstekende bediening. Voor herhaling vatbaar.Eten: 4/5
Leuk restaurant met daarnaast een leuk bakkerswinkeltje. Het eten op de kaart is erg smakelijk en de prijs is ook goed. Het zijn mooie gerechten die ook voor het oog nog mooi op het bord zijn gedrapeerd. Voor de vegan en vegetariër is er helaas weinig keus, hier zou anno 2023 wel wat meer op kunnen worden geanticipeerd. De koffie is oke, maar een goede barista training voor het personeel is geen overbodige luxe, het bordje boven de ingang verraad op zich genoeg. Over het personeel gesproken, die zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Hoewel ze vrij jong zijn weten ze wat er op de kaart staat en dat is helaas niet altijd het geval. De bakkerij verkoopt goede jam. Het brood is oke, maar zou wat mij betreft wat knapperiger mogen zijn. Vegetarische menuopties: Het is er, maar niet veel keus. Het is een kaart met veel vlees. Vegan opties is ook ingewikkeld.
Ben het daar anders gewend maar deze keer was het brood met smeersels ver onder de maat. I.p.v. minimaal 2 soorten brood moesten we het nu doen met een paar superdroge bollen van hetzelfde soort. Als er geen keuze is door bv. gebrek, zeg dat dan. Dit leek nergens op en had ik niet verwacht, afgaande op eerdere goede ervaringen.Eten: 1/5
We zijn hier binnen twee weken twee keer geweest. Op zondag heel erg druk. Mooi terras met uitzicht. Prima eten, geen doorsnee. Eigen weizenbiertje is een aanrader.Eten: 4/5
Zeer mooie locatie om tijdens lopen,fietsen en of doorreis om even gezellig een te doen , goede sfeer .Eten: 4/5
Lang een lange wandeling door de sneeuw 22 Jan 2023 een heerlijk bakje koffie op met een molensteen, soort van kersenvlaai. Was erg lekker en een leuke tent ook,simpel en toch gezellig.
Heerlijk geluncht. Prettig terras, hele fijne bediening. Heerlijk eigengebakken brood meegenomen. Dikke 10!Eten: 5/5
Een gezellige plek aan een mooie fietsroute ligt deze molen waar je kunt genieten van een eenvoudige, maar lekkere kaart. De tafels buiten stonden niet allemaal gunstig opgesteld...een beetje gevochten met stoelen die niet gunstig stonden. Aardig personeel. Buiten werd het fris, dus naar binnen. De inrichting was sober. De verlichting was niet top. Zat in mijn eigen schaduw te eten wat niet prettig was, je wilt zien wat je doet en eet... Het eten was héérlijk!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid