facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emma Rijschool

Emma Rijschool

Info

Wil jij je rijbewijs halen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Emma Rijschool zorgen wij er samen voor dat jij je rijbewijs haalt.

Geschiedenis

Hee jij daar!!!

Ben jij het zat om elke dag door de regen te fietsen of urenlang met de metro, bus of trein te reizen? Dan is het tijd om je rijbewijs te halen!!

Ben jij 16.5 jaar oud? Dan zijn wij degene die jou gaan helpen om op een leuke, professionele en veilige manier je rijbewijs te halen.

Emma Rijschool werkt met professionele en ervaren rij-instructeurs die jou zo snel mogelijk en zo goedkoop mogelijk aan je rijbewijs helpen. Dit zijn natuurlijk niet de enige aspecten waar wij ons op concentreren. Wij zorgen er ook voor dat je het naar je zin hebt en dat jij je op je gemak voelt in de auto. Wij richten ons op jou en zorgen ervoor dat jij de beste bestuurder van het land wordt!

Dus wil jij zo snel mogelijk, zo leuk mogelijk, maar ook zo professioneel mogelijk jouw rijbewijs halen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles bij een van onze rij-instructeurs.

Stuur een privébericht met je voor en achternaam en telefoon nummer/email, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen!!

TOT SNEL.......

Het Emma Team!!

Adres: Van Brachtstraat 50, 2641HH Pijnacker
Telefoonnummer: 06-22222644
Stad: Pijnacker
Route: Van Brachtstraat 50
Postcode: 2641HH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Regenboog Academy, waar Groei & Bewustzijn centraal staat. De Regenboog Academy, waar Groei & Bewustzij... 877 meter De Regenboog Academy werkt vanuit de holistische zienswijze. Iets is holistisch wanne...
Hondenschool NU Hondenschool NU 1 km Super instructeurs met heel veel kennis en het hart op de juiste plaats. Baasjes en h...
XperiO Octant XperiO Octant 2 km Ontdeklab voor Octant leerlingen. XperiO Ackerweide: Gantallaan 9, 2642JK Pijnacker ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid