facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emerald-ede

Emerald-ede

Info

Balans voor lichaam en geest d.m.v. Guasha, Cupping, Fonoforese, Acupressuur, Hot Stone, Emerald Energetics en Sjamanisme.

Geschiedenis

Kom weer lekker in je vel met Guasha therapie, Cupping of Moxa therapie. Dè therapie bij rug- nek- en schouder-pijn, hoofdpijn en migraine, stress, oververmoeidheid, spijsverteringsstoornissen en vele andere pijnklachten.

Tevens kan er aan innerlijke blokkades gewerkt worden met Emerald Energetics, een combinatie van Touch of Matrix, Quantum Touch, Reiki-Talk en sjamanisme.

Ook voor de Bachbloesem remedies en de Schüssler celzouttherapie kunt u bij mij tercht.


Voor meer info, kijk op www.emerald-ede.nl

Adres: Stationsweg 60, 6711 PT Ede
Telefoonnummer: 0651031027
Stad: Ede
Route: Stationsweg 60
Postcode: 6711 PT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loving Oils Loving Oils 640 meter Een zeer aan te raden biologische supermarkt. Zeer vriendelijk personeel, mooi assor...
EigenZennig EigenZennig 3 km Fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch fit worden? Op eigenZENnige manier combine...
Recensies
Door Jolanda ben ik in aanraking gekomen met Guasha voor mensen. Zij heeft mij van mijn whiplash afgeholpen! Na wat leek eindeloze fysiotherapie en andere therapieën die mij niet hielpen kreeg zij het in 3 behandelingen toch echt voor elkaar. Daar ben ik haar heel dankbaar voor! Jolanda is een geweldig persoon die er alles aan doet om je te helpen. Zowel Guasha als therapie en Jolanda zelf zijn een echte aanrader!
Heerlijke ontspanningsmassage met DoTerra oliën. Dat heeft me goed gedaan. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid