facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor eMeals.nl

eMeals.nl

Info

eMeals is een nieuw innovatief platform voor het online bestellen van bezorgmaaltijden als alternatief op bestaande oplossingen met torenhoge commissies.



"eMeals is het platform voor het bestellen van je eten. Of het nu lunch is, avondeten of een late night snack alles is verkrijgbaar. Bestel eenvoudig via de app!"
Adres: Scholestraat 40, 8331HS Steenwijk
Telefoonnummer: 085 301 0827
ln.slaeme@ofni
Stad: Steenwijk
Route: Scholestraat 40
Postcode: 8331HS


Recensies
Superfijn platform om mijn eten op te bestellen. Ze hebben gewoon een goeie app waarop ik alle restaurants kan zien, en ze luisteren ook erg goed naar alle feedback die ik geef om de app te verbeteren! En dan als kers op de taart heb ik gehoord dat eMeals een stuk goedkoper is voor de restaurants, dus beter voor de ondernemers. Wat wil je nou nog meer? Top bedrijf!
Makkelijke en overzichtelijke site. Feedback over het verloop van je bestelling. Werkt gewoon goed. En mijns inziens ook voor horeca ondernemers voordelig, dus weg met thuisbezorgd.
Werkt prima en snel! Fijn idee dat de geldverdeling platform / ondernemer eerlijker blijkt te zijn. Ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid