facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Embody Health Alphen

Embody Health Alphen

Info

Spinal care and wellness specialists. Our clinic’s core beliefs are move well, eat well, think well. Keep these three areas in balance for true health.



"Chiropractor al 10 jaar gevestigd in Alphen aan den Rijn, met een positieve, educatieve en proactieve benadering. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, migraine, ischias, uitstralende pijn naar de handen, uitstralende pijn naar de benen en voeten, en vele andere lichamelijke klachten. Wij willen ervoor zorgen dat iedere patiënt het belang inziet van de verzorging van de wervelkolom en het zenuwstelsel.Wij bieden praktijkgerichte behandeling en advies, zodat u een actieve deelnemer wordt aan uw herstel en aan uw toekomstige lichamelijke gezondheid."
Adres: Paradijslaan 30, 2405 CC Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31172263073
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Paradijslaan 30
Postcode: 2405 CC



op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Alphen aan den Rijn, Paradijslaan 30 alphen aan den rijn, Fysio rugklachten Alphen aan den Rijn, Embody Health afspraak maken, Ring Dinger Nederland, Wat doet een chiropractor, Chiropractor Amersfoort, Welke kleding bij chiropractor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisartsenpraktijk Prelude Huisartsenpraktijk Prelude 2 km Echt een vreselijke praktijk. Ik moet via een andere huisarts een fundusfoto laten ma...
Sanos rugzorg Sanos rugzorg 3 km Er is zeer specialistische zorg voor rug en lichaam. Goed advies voor beweging en alt...
Recensies
Dit was mijn eerste ervaring met een chiropractor en ik kan alleen maar zeggen dat ik onder de indruk ben. Ik heb al maanden rugpijn en hoofdpijn en mijn huisarts bleef maar zeggen dat ik naar een fysiotherapeut moest gaan. Ze lieten me elke keer gewoon oefeningen doen en communiceerden niet echt dat ze een plan hadden of het probleem begrepen. Erg blij met mijn eerste bezoek aan embody Chiro. Vanaf het eerste gesprek legden ze het proces uit en hoe ze werken. Ik heb net mijn eerste afspraak gehad, en ze hebben foto's gemaakt van mijn houding en dr. Malone heeft echt een volledig onderzoek gedaan en me precies laten zien waar de problemen vandaan komen en waarom het probleem steeds terugkeert. Ik kijk uit naar de rest van mijn afspraken, ze hebben hier echt een fijne sfeer.
Embody Health is een hele fijne praktijk waar ik graag naar terugkom en de behandelaar Dr. Malone is zeer kundig en persoonlijke betrokken. Dit vind ik erg prettig. Ik had al geruime tijd last van een tintelend, dood en uitstralend gevoel in mijn been wat soms leidde tot uitval. Na de eerste behandeling merkte ik gelijk verschil. Na 2-3 behandelingen was ik zo goed als pijnvrij. Ik ben nu een maand klaar met de behandelingen en ik ben nog steeds pijnvrij. Achteraf had ik zoveel eerder naar Embody Health moeten gaan. Ik ben erg blij en tevreden met de goede en bovenal persoonlijke sfeer en begeleiding van al het personeel bij Embody Health, in het bijzonder Dr. Malone zelf. Groet, Dave
Na 6 weken niets kunnen doen van de pijn in mijn rug, en nu een aantal behandelingen van dr. Malone voel ik mijn weer op en top en kan ik alles weer doen. Ik voel mij bevrijd! - ook de service en opvolging en de attente houding van de medewerkers zijn een verademing!! - Daarnaast het abonnement voor “onderhoud” is een uitkomst en een stok achter de deur om het niet meer zover te laten komen!! - DANK
Na niet bekend te zijn met chiropractie, via zoeken bij Embody Health terecht gekomen. Als je op zoek bent naar een chiropractor, zoek niet langer. Ik had een jaar tot anderhalf jaar last van mijn schouders en nek. Nu na 12 behandelingen voel ik me zo beter, dat mijn pijn niet meer een dagelijkse sleur is. Dr. Stephen Malone is een zeer kundige chiropractor, vriendelijk en neemt de tijd voor je. Mij heeft het zeer geholpen deze behandeling en ik zal iedereen Dr. Stephen aanraden.
Na een aantal bezoeken aan Dr Malone ben ik eindelijk van de pijn af. Had last van zeurende uitstraling vanuit m’n rug naar m’n bil en been, veroorzaakt door littekenweefsel naast een zenuwwortel door een eerdere operatie. Nu geen uitstralingen meer in m’n bil en been! Hij heeft mij echt goed geholpen.
Na veel afspraken bij de fysio gehad te hebben vanwege stekende pijn in mijn onderrug tijdens langdurig zitten, besloten om naar een Chiropracteur toe te gaan. Gekozen voor Emody Health vanwege de vele positieve reviews. Na 12 behandeling gehad te hebben is mijn postuur een stuk beter geworden en zijn de klachten verdwenen :
Ik ben zeer tevreden over deze praktijk. Na een jaar lang pijn in mn onderrug merk ik dat ik nu na een maand al veel soepeler beweeg en dat de pijn verdwijnt. Aanrader!!
Ervaringen met de praktijk waren uitstekend. Communicatie verliep goed. Bij aangaan werd er een foto gemaakt van je postuur en je klachten doorgenomen. Nadat ik had gekozen voor een pakket, omdat ik toch wel wist dat het even ging duren voor het wat soepeler zou worden, is het effect zeer groot geweest. Na 10 weken is dat ook terug te zien aan de foto die je dan weer maakt. Uiteraard merkte ik het ook aan verbeterde mobiliteit vrijwel klachten vrij zijn. Dr Malone had ook goede tips voor thuis en wat hulpmiddelen die goedkoop konden worden aangeschaft als optie. De afspraken konden makkelijk gekoppeld worden in Google Calendar en bij de receptie was de thee top!
Na jarenlang pijn aan mijn heup te hebben gehad,kan ik eindelijk weer normaal sporten en bewegen. Steve kijkt niet alleen naar de klachten die je ervaart maar naar de beweging van het hele lichaam en bespreekt ook duidelijk het behandelplan met je. Vriendelijk en fijn contact gehad ook met het personeel in een mooie locatie met een huiselijke sfeer. Wat ook fijn is zijn de reminders wanneer een afspraak staat gepland. Hartelijk bedankt voor de goede zorg!
Na een jaar met rugklachten te lopen. Heeft een vriend van mij aangeraden om een keer naar Steve te gaan. Ik heb al meerdere behandelingen geprobeerd toen ik bij Steve kwam. Ik vond het in het begin ook best eng. Ik ben 12 keer geweest en ben helemaal pijn vrij. De behandelingen zijn in het begin echt niet heel lekker. Maar dat heb ik ervoor over gehad. En ben zo blij met het resultaat en zou het iedereen aanbevelen om hier naar toe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid