facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EMB Vastgoed

EMB Vastgoed

Info

EMB Vastgoed

Geschiedenis

VASTGOEDBEDRIJF MET MEERWAARDE

EMB Vastgoed is specialist in vastgoedadvies, vastgoedverhuur en vastgoedbeheer. Dit doen we voor zowel kleine zelfstandigen en (startende) winkeliers die hun dromen willen waarmaken als voor grootwinkelbedrijven met groeiplannen. We zijn actief in een straal van 60 kilometer rond Bunschoten-Spakenburg.

Prettig en lonend
Wat verwacht u van een vastgoedpartner? We horen het graag. Want we stellen graag onze klanten centraal. Maar dan ook écht. We houden van een goede samenwerking die – ook op de lange termijn prettig en lonend is voor beide partijen: voor u als ondernemer én voor ons als vastgoedpartij.

Samen ondernemen, samen groeien
Onze adviezen beperken zich zeker niet alleen tot het pand alleen. We denken ook graag mee over inrichting, zichtbaarheid en communicatie; zaken die bijdragen aan rendement en continuïteit. We beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om onze huurders verder te helpen. Samen ondernemen, samen groeien. Dát is ons motto.

We kennen de lokale markt
We kennen de lokale markt. En verzamelen tal van gegevens over de inwoners, van inkomen tot koopgedrag. Mede op basis van deze informatie besluiten we of we een pand kopen. Bovendien helpt het ons in de advisering van onze klanten.

Anno 1948
EMB Vastgoed hecht aan continuïteit voor u als ondernemer. Dat komt omdat we daar ook zélf belang aan hechten. Neem nu ons eigen bedrijfsgeschiedenis. Die voert terug tot 1948 (!). In dat jaar begon opa Wijnant Bonneveld een bouwbedrijf.





"Bent u op zoek naar een geschikte winkelruimte, bedrijfsruimte of opslagruimte? Een omgeving waar u uw dromen verwezenlijkt en waar succes in het verschiet ligt? EMB Vastgoed helpt u er graag bij. We zijn een vastgoedbedrijf met commercieel vastgoed in eigen beheer. Dit in een straal van circa 60 kilometer rond Bunschoten-Spakenburg. Onze dienstverlening? Advies, verhuur en beheer."
Adres: Haarbrug 16, 3751 LM Bunschoten
Telefoonnummer: 033 489 37 37
Stad: Bunschoten
Route: Haarbrug 16
Postcode: 3751 LM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profield Profield 74 meter Misschien meer tijd besteden aan kandidaten die gemotiveerd, leergierig zijn en socia...
The MasterMind Company The MasterMind Company 184 meter Volgens mij kan je er leuk spelen
De Bunschoter De Bunschoter 633 meter Kunstwerk langs de Bunschoter
Clean Machine Clean Machine 639 meter Super bedrijf, snelle service.
Huren in Bunschoten Huren in Bunschoten 2 km Vrijdag 16 december sluit de inschrijving Scala Medica in Bunschoten. 18 luxe nieuwbo...
Vergaderruimte The Van Studio Vergaderruimte The Van Studio 3 km Vergaderen met passie in de unieke Theater studio waar veel grote artiesten een opnam...
Balkenende Personal Intelligence Balkenende Personal Intelligence 3 km "BALKENENDE Personal Intelligence is een data familiebedrijf gehuisvest in het a...
Recensies
Top verhuurder. Zeer geschikte en betaalbare opslag/werkruimtes voor webshops. EMB denkt met je mee en doorgroeien naar grotere ruimtes mogelijk. Wij hebben een extra verdieping in laten bouwen om zo de opslagruimte te verdubbelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid