facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emago

Adres: Tramweg 16, 3255 MB Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0187643179
Stad: Oude-Tonge
Route: Tramweg 16
Postcode: 3255 MB



op zoek naar gerelateerd: Emago Facebook
Recensies
Top tent, ze hebben veel voor feesten en partijen, veel bedrijfskleding en mooie aanbiedingen voor blikjes frisdrank
Emago heeft tijdelijk geen webwinkel meer, maar daar wordt aan gewerkt. Ik heb de indruk dat deze zaak nauwelijks bekendheid geniet is, ondanks dat het al 30 jaar bestaat. Enerzijds is het een groothandel, anderzijds kun je er ook gewoon als particulier terecht voor losse producten. Breed assortiment van speelgoed tot kantoorartikelen tot voetbalbekers tot smeltlijm. Onverslaanbare prijzen. Bekend om het seizoensaanbod: Tuinmeubels in het voorjaar en kerstpakketten in de winter.
Mooie bouwmarkt met uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel met kennis. Kortom fijne winkel met goede spullen.
Leek een leuke winkel, groot assortiment. Maar als je product retourneert storten ze bezorgkosten niet terug. Terwijl dit wettelijk verplicht is. Toen ik ze hierop wees hielden ze gewoon voet bij stuk "bezorgkosten storten we niet terug". Er is een inmiddels een klacht ingediend bij de Autoriteit Consument en Markt. Kortom: malafide bedrijf dat zich niks aantrekt van de wet.
Snelle levering en vriendelijke bediening
Mooie zaak, ruime sortering, vriendelijk personeel.
Heel vriendelijk geholpen, goede uitleg over eventuele aankopen. Echt een aanrader om daar eens langs te gaan!!
hele gezellige winkel, van alles te koop, zit schuin tegen over de praxis, goede uitleg met tuinmeubelen, jammer dat de website nog niet werkt.
Fijne winkel,ze hebben een uitgebreide voorraad voor feesten zoals carnaval,bruiloften tuinbanken parasols en nog heel veel meer.
Persoonlijk vind ik de service super! Voor alledaagse dingen tot bedrijfsleiding aan toe. Heb nog steeds de shirts van 11 jaar geleden. Helemaal top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid