facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EM Bokashi

EM Bokashi

Info

Bokashi is het fermenteren van organische resten en is een uitstekende bodemverbeteraar. De beste Bokashi maak je met Effectieve Micro-organismen, zeeschelpenkalk en kleimineralen. EM Agriton heeft ruim 20 jaar ervaring met het maken van Bokashi.

Geschiedenis

Info over de enige echte EM Bokashi met EM van prof Higa. Maak ook Bokashi en sluit de kringloop. Geef terug aan de aarde!



"Agriton is leverancier en producent van natuurlijke producten voor de agrarische sector. Deze producten zijn erop gericht om de chemische, fysische en biologische aspecten in de kringloop bodem-plant-dier-mest te verbeteren. Deze drie processen werken onafscheidelijk met elkaar samen aan een duurzame land- en tuinbouw.Kennisoverdracht, research en development staan bij Agriton hoog in het vaandel. Met name de EM Technologie ontwikkeld door Prof. Dr. Teruo Higa van de University of the Ryukyus, Okinawa, Japan vormt hiervoor de basis. Effectieve Micro-organismen EM kunnen op vele manieren worden toegepast voor bodem, plant, mens en dier.Wij hopen dat deze kennis en producten een positieve bijdrage zullen leveren aan uw bedrijfsvoering."
Adres: Molenstraat 10, 8391 AJ Noordwolde
Telefoonnummer: 0561-433115
Stad: Noordwolde
Route: Molenstraat 10
Postcode: 8391 AJ



op zoek naar gerelateerd: Agriton webshop, Agriton Bokashi, Agriton dealers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EM Agriton Natuurlijk Actief EM Agriton Natuurlijk Actief 7 meter EM Agriton Natuurlijk Actief is leverancier en producent van natuurlijke producten vo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid