facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elza Hoeve

Elza Hoeve

Info

laatse melkveebedrijf van Leiden, paardenpension, vergaderruimte, kinderpartijtjes, intensieve boerderijeducatie, Koeknuffelen

Geschiedenis

Laatste melkveebedrijf van Leiden.
De koeien worden gemolken door een melkrobot en krijgen weidegang.
Koe-knuffelen sinds 1 september 2015 bij ons mogelijk.
Paardenpension
Vergaderruimte boven in de stal met zicht op de koeien.
Kinderpartijtjes zijn via onze website te boeken.
Excursies
Boerderijeducatie: schoolklassen lopen 5-15 ochtenden mee op het bedrijf en doen daar de werkzaamheden die nodig zijn. Zo leren de kinderen in de praktijk wat het betekent om dieren te houden.

Adres: vlietweg 82, 2323 LG Leiden
Telefoonnummer: 0621553663
Stad: Leiden
Route: vlietweg 82
Postcode: 2323 LG



op zoek naar gerelateerd: Koe knuffelen Elza Hoeve, Elza Hoeve Esmee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stochemhoeve WMO Maatwerk Stochemhoeve WMO Maatwerk 2 km Camping De Stochemhoeve is een trots initiatief van WMO Maatwerk, een stads-poldercam...
Engelbertha Hoeve Engelbertha Hoeve 3 km Zeer verrassende locatie om te eten, met prachtige ambiance Een geweldige uitstraling...
Van der Valk Hotel Leiden Van der Valk Hotel Leiden 3 km Van der Valk Hotel Leiden
Holiday Inn Holiday Inn 4 km Een veelzijdig viersterren hotel, gelegen aan de rand van de historische stad Leiden.
Stichting Land van Wijk en Wouden Stichting Land van Wijk en Wouden 6 km Dialoog tussen stad en land Alles over streekproducten, groen, wandelen, fietsen en l...
Recensies
Wat een leuke en interessante ervaring! De boer neemt alle tijd om te vertellen over zijn bedrijf, daarna een rondleiding door de stal en als klap op de vuurpijl knuffelen met de koe. Zeker een aanrader!
Het koeien knuffelen was geweldig en de boer was erg aardig en kon heel veel vertellen over de boerderij en de koeien zelf! Al met al een hele leuke ervaring.
Wilbert is de laatste boer van Leiden. Hij kan heel goed uitleggen waar het boerenbestaan over gaat. Hij zorgt heel goed voor zijn dieren en heeft een mooie boerderij. Hij heeft mij en mijn zoon een fantastische ochtend bezorgd. Mijn zoon mocht zelfs even op de traktor. Steun de boer!!
Helaas eigenaar niet aangetroffen om een afspraak voor boerenlunch en koe knuffelen te bespreken maar achteraf gezien niet zo erg want vind het er niet bepaald uitnodigend uitzien
We gingen met de familie “koe knuffelen”. Was een hele leuke ervaring en we hebben genoten van de presentatie, het koeknufflen en een heerlijke high tea! Complimenten!
Het koe knuffelen bij de Elza Hoeve is echt een aanrader! Je krijgt een inkijkje in een mooi familiebedrijf en boer Wilbert vertelt over het boerenleven van vroeger én de uitdagingen van nu. Echt een aanrader!
Koeknuffelen was geweldig! We kregen lekker lang de tijd en de boer was erg betrokken en deelde graag alles over de koeien en het vak.
Veel informatie over koeien, stalbezoek leuk aanrader heeft wel iets andere kijk op boeren gegeven.
Ik heb al vaker geknuffeld, maar het blijft een bijzondere ervaring! Als je van dieren houdt erg leuk om te doen. Niet heel veel knuffelbare koeien op de dag dat ik er was, maar voor nieuwkomers een leuke introductie. Wilbert heeft hart voor zijn bedrijf en dat is geweldig!
We hebben ontzettend genoten van het kinderfeestje van onze dochter. Super lieve pony's en betrokken en vriendelijke mensen. Echt een aanrader voor kleine pony liefhebbertjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid