facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Els Niewohner - Marchal, natuurlijke geneeswijzen

Els Niewohner - Marchal, natuurlijke geneeswijzen

Info

Touch for Health, Bachbloesemremedies, Aromatherapie, Emotional Freedom Techniques (EFT), Healing.

Geschiedenis

Mijn naam is Els Niewöhner-Marchal, getrouwd, 3 volwassen kinderen en ik woon en werk op een biologische boerderij in Muiderberg.

In 1989 ben ik door onze oudste zoon in aanraking gekomen met Touch For Health, en hoewel ik hier in eerste instantie heel sceptisch tegenover stond waren de resultaten zo verbluffend dat ik mij daar verder in ben gaan verdiepen.

Uiteindelijk heeft mij dat er aangezet om met de opleiding Touch for Health te volgen bij Coby Schasfoort, een autoriteit op dit gebied en één van de eersten die Touch for Health in Nederland introduceerde.

Na het succesvol afronden van deze opleiding heb ik nog verschillende andere opleidingen gevolgd zodat ik een compleet behandelpakket kan aanbieden.

Met deze expertise in huis vond ik de tijd rijp worden om een eigen praktijk te openen.

In mijn praktijk behandel ik kinderen én volwassenen en help hen bij het oplossen van verschillende problemen: Bijvoorbeeld mensen die onverklaarbare angsten hebben, ondersteuning willen bij het afvallen (emotie-eter), of andere onverklaarbare klachten. Ook mensen die gewoon niet lekker in hun vel zitten,kan ik op weghelpen om zich beter te voelen..

Tijdens een consult maak ik gebruik van de combinatie van mijn opleidingen en spirituele gaven.

Met mijn expertise in Aromatherapie is het o.a. ook mogelijk om speciaal voor klanten met een allergie een op hun huid afgestemde shampoo of zeep etc. te bereiden zonder de stof waar ze allergisch voor zijn.

Adres: Dijkweg 4, 1398 PG Muiden
Telefoonnummer: 06-24574193
Stad: Muiden
Route: Dijkweg 4
Postcode: 1398 PG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypnotherapie Conny Hofmeester praktijk Muiden Hypnotherapie Conny Hofmeester praktijk Muid... 2 km De allermooiste vorm van therapie is misschien wel die Conny geeft! Als je met Conny...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid