facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elphymed Speelplezier

Elphymed Speelplezier

Info

Elphymed Trampolines specialiseert zich al 30 jaar in de verkoop van top Trampolines. Alleen merken van de hoogste kwaliteit zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast is onze eigen 12 SRINGS lijn 100% Nederlands Design!

Geschiedenis

OVER ELPHYMED

Elphymed is de leverancier van vooruitstrevende, moderne en duurzame trampolines met fantastische springeigenschappen voor zowel de consument, de recreatie en publieke sector.

Elphymed heeft begin jaren 90 de Elfje trampoline in de markt geïntroduceerd, en was daarmee een van de eerste leveranciers van de buiten trampoline, dus heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van trampolines opgebouwd.

In 2016 heeft Elphymed onze eigen 12SPRINGS-Trampoline lijn gelanceerd en in 2017 introduceren wij de Akrobat trampoline op de Nederlandse markt. Daarnaast leveren wij ook Berg trampolines. Inmiddels verkoopt Elphymed veel meer dan alleen trampolines. Denk hierbij aan skelters, voetbaldoelen, voetbaltafels, tafeltennistafels, airhockeytafels en speeltoestellen met bijbehorende accessoires. De uitgangspunten van Elphymed zijn gedurende de jaren ongewijzigd gebleven: spel- en speeltoestellen van de best mogelijke kwaliteit en hoogste veiligheid.

Kortom Elphymed is de leverancier van duurzame en veilige producten, goede adviezen en service, bij ons staat de klant altijd centraal.

Adres: Cuneraweg 318, 3911RT Rhenen
Telefoonnummer: 0318-512614
Stad: Rhenen
Route: Cuneraweg 318
Postcode: 3911RT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schaatsland Schaatsland 344 meter Ik ben erg positief; in deze extreme piek drukte werd ik om dinsdagavond 20:00 nog ge...
Bergbad Bergbad 414 meter Vriendelijk ontvangst. Veel vaste bewoners. Schoon. Ietwat gedateerd. Prijs kwaliteit...
Kwintelooijen Winterrun Kwintelooijen Winterrun 749 meter Mooi natuurgebied, leuk wandelen en grote parkeer gelegenheid.
GV Wilskracht GV Wilskracht 4 km Rhenense gymnastiekvereniging met gym- en sportlessen voor peuters, kleuters, recrean...
Circus op de Utrechtse Heuvelrug Circus op de Utrechtse Heuvelrug 5 km Spelenderwijs werken aan je motorische vaardigheden :-
Enjoy Horsetraining Enjoy Horsetraining 5 km Met plezier je paard beter begrijpen, dat is waar Enjoy Horsetraining voor staat!
Adventure Race Rhenen Adventure Race Rhenen 5 km De Kids & Parents Adventure Race Rhenen is een 6 uurs adventure race in de omgeving v...
Cuneradag Cuneradag 5 km Wie Cunera zegt, zegt Rhenen. Want waar vind je zo’n prachtige Gotische kerk en toren...
Recensies
Leuke mensen, goed geholpen en top producten.
Top trampoline, snel geleverd, vriendelijk geholpen. Een aanrader!
Top trampolines!
Wat hebben de kleinkinderen een plezier van de 12springs trampoline. Super!
Zeer tevreden. Deskundig advies en snelle levering. Op woensdag besteld en op zaterdag al afgeleverd, ingegraven en opgebouwd.
Prachtige kwaliteit Voetbaldoelen en Trampolines. Tot de volgende keer.
Super trampolines en prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid