facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elmnts Lifestyle Hub

Elmnts Lifestyle Hub
"Wij zijn jouw partner in het zetten van de stap naar een gezonde lifestyle. ELMNTS Lifestyle Hub is jouw personal trainer Rijssen, diëtist, sportschool en lifestyle coach ineen. Geen standaard sportschool. Wij leggen de focus op persoonlijke aandacht. Binnen Elements sport je altijd onder begeleiding van een professionele personal trainer in Rijssen. We bieden verschillende vormen van training: personal training, duo personal training, small group training, bootcamp en organiseren activiteiten bij bedrijven op gebied van vitaliteit.Of je nu wilt afvallen, je fitter wilt voelen, spiermassa opbouwen, meer zelfvertrouwen krijgen. Wij hebben alles in huis om jou te begeleiden. Wij bieden alle 'ELMNTS' voor een gezonde lifestyle"
Adres: Galvanistraat 15B, 7461 JC Rijsen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06-54345136
Stad: Rijsen
Route: Galvanistraat 15B
Postcode: 7461 JC



op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Rijssen, Sportschool Rijssen
Recensies
Wij zijn eind 2021 begonnen met sporten bij Elmnts en we sporten er nog steeds. Dat zegt denk ik wel genoeg. De trainers zijn vakkundig en oa door hun motivatie tijdens de trainingen is het gelukt dat ik 18 kilo ben afgevallen en mijn man 45 kilo.
Samen met mijn beste vriendin de beslissing gemaakt om het traject bij elements te volgen. De begeleiding bij zowel het sporten als de voeding is uitstekend en heeft ons enorm geholpen! Nu, 16 weken later, voel ik mij veel sterker en fitter! De trainingen zijn elke week weer uitdagend en erg leuk!
Top begeleiding! Leuke en betrokken trainers en altijd een positieve sfeer. Het sporten was zeker geen straf en ik keek uit naar elke training. Je kon duidelijk merken dat de trainers verstand van het vak hebben. Voorheen haatte ik sport, dus dit is een hele verandering. Ook het bewust bezig zijn met voeding vond ik leuk en is voor mij echt een nieuwe, vol te houden, leefstijl geworden.
Dankzij ELMNTS heb ik op een leuke manier geleerd hoe ik mijn levensstijl aan moet passen qua voeding en ben ik sporten leuk gaan vinden, waarvan ik dacht dat dat nooit mogelijk zou zijn. Ik ben sterker, zelfverzekerder en vrolijker dan ooit. Door de hulp van ELMNTS heb ik eindelijk de positieve mindset die ik al jaren nodig had.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid