facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ELM

ELM

Info

Onder de ELM holding vallen bedrijven die zicht in de breedste zin van het woord bezig houden met Installatietechniek en Industriële Automatisering.



"Efficiënte en duurzaamheid in de techniek worden steeds belangrijker voor een goede bedrijfsvoering. Om goed voorbereid de toekomst in te gaan is ELM de juiste partner met kennis van zaken. ELM adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoud technische installaties en schakelpanelen. Dit in toepassingsgebieden als industriële omgevingen, utiliteit en de agrarische sector. Wij kijken graag met u waar kostenreducties mogelijk zijn. Door de korte lijnen en een compacte, deskundige projectorganisatie is ELM in staat om technische uitdagingen goed en snel te installeren. Hierbij worden kostprijs, rentabiliteit, duurzaamheid en onderhoudskosten scherp in de gaten gehouden."
Adres: Groesweg 14, 5993 NN Maasbree
Telefoonnummer: +31774652378
Stad: Maasbree
Route: Groesweg 14
Postcode: 5993 NN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Recensies
Vertaald door Google Een bedrijf dat schakelkasten maakt. Origineel Firma zajmująca się produkcją skrzyń sterujących.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid