facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ELM|Beauty

Info

ELM|Beauty

Geschiedenis

ELM|Beauty pioniert de wereld voor de nieuwste en beste kwaliteit aan schoonheid producten en behandelingen. ELM|Beauty brengt u de ultieme kwaliteit aan innovatieve behandelingen en producten wat de gewenste resultaten weet te behalen. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over ons producten of behandelingen kijk op www.elmbeauty.nl



"Blush Clinic is jouw huidspecialist.Met een team van ervaren huidexperts en hoogwaardige apparatuur verzorgen wij kwaliteits­behandelingen voor jouw huid, gezicht en lichaam. In onze clinics, boutique en webshop gebruiken we alleen de beste merken, met producten die trash- en cruelty-free zijn. Bij onze huidtherapeuten kun je terecht voor huidproblemen huidtherapie, laser behandelingen en aanpak van de gevolgen van huidverhoudering."
Adres: Burg. J. G. Legroweg 94, 8761 TD Eelde
Telefoonnummer: 0657943414
Stad: Eelde
Route: Burg. J. G. Legroweg 94
Postcode: 8761 TD



op zoek naar gerelateerd: Blush Clinic, Blush Eelde, Blush Clinic Haren, Blush Skin Clinic, Schoonheidssalon Haren, Blush Clinic Groningen, Blush Clinic reviews, Shop blush Clinic
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Knipcentrum 't Knipcentrum 5 km Ik ga steeds naar deze kapper , dat zegt genoeg
Beauty & Body Center Beauty & Body Center 6 km Beauty & Beauty Center gevestigd in Eelde is het adres waar u terecht kunt voor versc...
Recensies
Super ontvangt met een lekkere thee en een koekje en een hoop gezelligheid! Behandelaar zeer professioneel! Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de behandeling!! Het is zeker voor herhaling vatbaar!!!
Het was fijn om na hele lange tijd even dit ontspannen moment voor mijzelf te ervaren. De schoonheidsspecialiste was kundig en vriendelijk.
Eerst had ik een beetje twijfels omdat er bij binnenkomst niemand was en ik dus een tijdje heb staan wachten bij de balie. Uiteindelijk maar iemand gezocht en de tent nog opgezet moest worden.. Daarna overigens super geholpen door Shannay, twijfel werd dubbel en dwars goedgemaakt door de behandeling. Snel, efficiënt, gezellig, voelde me op mijn gemak en bovenal: super resultaat! Ik ben echt heel blij met mijn kleurtje. Voor herhaling vatbaar!
Echt heel fijn en vriendelijk geholpen bij Blush Clinic. Fijne ambiance, mooie inrichting. Er wordt goed en eerlijk meegedacht over welke behandeling voor mij op dit moment passend is. Mijn huid voelt heerlijk schoon en kwam er ontspannen vandaan.
Blush is echt een aanrader voor iedereen! Voor al je huid en lichaamsproblemen en beauty behandelingen kan je hier terecht. Behandelingen van zeer hoge kwaliteit. Super professionele en gezellige medewerkers!
Goede, kundige huidspecialisten en effectieve behandelingen. Ik ga er graag heen!!
Uitstekende uitleg over de eventuele behandeling door vriendelijke dame.
Prima en weer als vanouds, heerlijke behandeling en weer lekker bijgepraat...top!!
Verschillende behandelingen gehad laser behandeling, manicure & wenkbrauwen - keer op keer zeer tevreden. Erg fijn personeel, vriendelijk en kwalitatief goede behandelingen. Echt een aanrader!
Altijd genieten bij Blush, bedankt Wendy
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid