facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elly Rijnvis

Elly Rijnvis

Info

Workshops kaarten maken, cadeautjes en fotoboekjes met de mooie producten van Stampin'Up! Gezellie bij Elly en na een creatieve morgen-middag of avond weer met een opgeruimd hoofd naar huis. Leuk om te doen! Alleen of samen. En leuk om cadeau te geven.

Geschiedenis

Maken van Kaarten, Geschenkverpakking, Giftcards en meer. Ik geef Workshops bij mij thuis op de vrijdagmiddag en bij jou thuis op verzoek.



"Ik ben onafhankelijk Stampin'Up! Demonstratrice. Bij mij kun je terecht voor alle Stampin’Up! Bestellingen, dit zijn allemaal hobbymaterialen die in de verschillende Stampin’Up!catalogi te vinden. Bestellingen kunnen online, via e-mail, het bestelformulier en tijdens een workshop geplaatst worden. Neem een kijkje op mijn website of kom eens langs tijdens een workshop of geef stempelparty!Naast de verkoop van de Stampin’Up! Producten verzorg ik ook workshops met deze prachtige producten. Denk hierbij aan het maken van kaarten, een mini-album, journaling, scrap lay-out, cadeaudoosjes en wat er al niet te maken is met stempels, mooi papier en een beetje creativiteit!Op mijn website vindt je alle informatie!"
Adres: Duifkruid 43, 8255 KK Swifterbant
Telefoonnummer: 0610341500
Stad: Swifterbant
Route: Duifkruid 43
Postcode: 8255 KK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid