facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elling Bouw

Info

EllingBouw staat bekend als een allround bouwbedrijf voor werkzaamheden als nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woning en bedrijfspand.

Geschiedenis

Elling Bouw is een relatief klein bouwbedrijf en al sinds 1999 gevestigd in Musselkanaal. In de afgelopen jaren hebben we een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd in vooral de Noordelijke omgeving.

Wij zijn vooral actief met opdrachten in de bouw van woningen en bedrijfspanden. En dan specifiek op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Dit hoofdzakelijk in de 3 noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.

Wat betreft de grootte van het bouwproject kunt u met elke vraag bij ons terecht. Zowel voor een complete nieuwe woning, alsook voor kleinere bouwprojecten als een dakkapel, een garage, een schuur of een uit- of aanbouw.

Adres: Marktstraat 31, 9581AB Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-417111
Stad: Musselkanaal
Route: Marktstraat 31
Postcode: 9581AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Metselbedrijf Medawa BV Metselbedrijf Medawa BV 366 meter Goed bedrijf voor particuliere metselwerken maar ook grotere bouwen.
Klussenbedrijf AC Greven Klussenbedrijf AC Greven 733 meter wat je afspreekt komt hij na goede prijs en kwaliteit hij is wel heerlijk over de klu...
Komex Komex 1 km Nieuwe schuifpui en kozijn geplaatst. Goede materialen en afwerkingen, verstaan hun v...
Kluswijs Musselkanaal Kluswijs Musselkanaal 2 km Goed personeel hele goede service, was helaas 8 april 2023 de laatste dag en is nu vo...
Recensies
Prima aannemer! Komt afspraken na en levert tegen een prima kwaliteit/ prijs verhouding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid