facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ellen de Fockert, Interieur architectuur/ruimtelijke vormgeving

Ellen de Fockert, Interieur architectuur/ruimtelijke vormgeving

Geschiedenis

Mijn naam is Ellen de Fockert, interieur architect en ruimtelijk ontwerper.

Ik ben afgestudeerd als interieur architect aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Tijdens deze studie heb ik een onderzoekende werkhouding ontwikkeld. In mijn projecten ga ik ook op zoek naar de spanning tussen architectuur en kunst. Mijn basis is gevormd op het SintLucas in Boxtel waar ik de studie projectleider interieur/exterieur heb afgerond.

De beleving van de gebruiker speelt in mijn ontwerpen een duidelijk rol. Ieder mens/bewoner/opdrachtgever beïnvloedt mijn visie en interpretatie van de ruimte zowel in het interieur als exterieur. De kracht van mijn bureau is het ontwikkelen van bijzondere interieurconcepten in samenwerking met de opdrachtgevers. Ik ga op zoek naar creatieve oplossing voor ruimtelijke problemen en creëer ruimtelijke ontwerpen op iedere schaal.

Als ontwerper focus ik me op meubelontwerp en realisatie, interieurontwerp zowel zakelijk als particulier, bouwprojecten en renovatie.



"Ellen Baan is architect en interieurarchitect, gevestigd sinds juli 2008 te Eindhoven, en de perfecte match voor interieuradvies, verbouw- en nieuwbouwontwerp. Zij is actief voor particulieren, maar ook voor bedrijven."
Adres: centrum, Eindhoven
Telefoonnummer: 0031646273278
Stad: Eindhoven
Route: centrum


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ellen de Fockert, Interieur architectuur/ruimtelijke vormgeving.

Eindhoven bedrijfsadviseur

openingstijden, locatie, vervoer. centrum kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ellen de Fockert, Interieur architectuur/ruimtelijke vormgeving adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ellen de Fockert, Interieur architectuur/ruimtelijke vormgeving. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ellen de Fockert, Interieur architectuur/ruimtelijke vormgeving delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BCL Instituut - Specialist in breinleren en breinleiderschap BCL Instituut - Specialist in breinleren en ... 11 km Specialist op breinleren en breinbegeleiderschap
UniPartners UniPartners 12 km UniPartners biedt de ideale bijbaan aan de topconsultants van morgen!
Logexma Logexma 12 km Interim management - Consultancy - Logistics management
Crayon Consulting Crayon Consulting 13 km IT Staffing, Technology Consulting
Pluscloud Pluscloud 16 km Gewoon dmv Teamviewer mij alles haarfijn laten zien. En hij nam de tijd
BW Ventures BW Ventures 18 km BW Ventures heeft ons geholpen met een gestructureerde methodiek om onze nieuwe busin...
ETown Recruitment Services ETown Recruitment Services 18 km MKB bedrijven helpen met het vinden van personeel, op de korte én op de lange termijn...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid