facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ellefleur

Ellefleur

Info

Ellefleur is de leukste en gezelligste bloemenwinkel van Waterland. Voor al uw geschenken voor anderen of uzelf kunt u bij ons terecht.

Geschiedenis

Ellefleur bevindt zich op 't spil in Monnickendam. Wij verkopen losse bloemen, boeketten, planten, plantenbakken, cadeau-artikelen, accessoires, kaarten en rouw- en trouwwerk en hebben ook een heerlijke geurzakjes en geurkaarsen lijn.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor u. Kom met uw eigen vaas of plantenbak en wij maken hem voor u op terwijl u even wacht of een boodschap doet. Gaat u trouwen? Maak uw dag nog mooier door middel van een prachtig bruidsboeket met bijbehorende corsages.
Voor meer intieme gelegenheden nemen wij altijd alle tijd. Zo kunt u in alle rust een rouwstuk uitkiezen voor een overledene met uw eigen boodschap.

Elk seizoen geven wij de winkel een make-over zodat u weer kunt genieten van de nieuwste trends, om iets leuks te kopen of om ideeën op te doen.
Voor de allerleukste ideeën volgt u natuurlijk één van onze workshops in bijvoorbeeld de Bolder. Hiervoor kunt u zich rond kerst en rond Pasen opgeven. Ook gaan wij bij bedrijven en families langs om workshops te geven. Kom snel een keer een kijkje nemen en laat u informeren in onze winkel.

Adres: 't spil 41, 1141 SG Monnickendam
Telefoonnummer: 0299652801
Stad: Monnickendam
Route: 't spil 41
Postcode: 1141 SG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloematelier Roos Bloematelier Roos 1 km Geweldig deze rozen staan nu al 5 dagen, dank je wel roos, super kwaliteit Betty Daem...
Recensies
Mooie zaak, verse producten, op maat gemaakt, fijn personeel, goede service, prima prijzen.
Zeer mooie, gezellige winkel,met goede kwaliteit bloemen en planten, en moderne accessoires.
Mooie winkel en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader.
Vertaald door Google Mooie bloemen en goede service Origineel Beautiful flowers and great service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid