facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ElkeMelk

ElkeMelk

Info

Elke weide is uniek
Elke boer is uniek
Elke koe is uniek
Elke Melk is uniek

Elke Melk is goed voor elk

Adres: Kweldamweg 4, 2973 LA Molenaarsgraaf
Telefoonnummer: 0646725440
Stad: Molenaarsgraaf
Route: Kweldamweg 4
Postcode: 2973 LA


Recensies
ja de melk is echt super lekker , ik heb wel een bericht gestuurd of het ook in glazen flessen te krijgen is , of misschien halen met eigen flessen .
Heerlijke romige melk! Persoonlijk al jaren mijn favoriet. Ook leuk om precies te kunnen zien waar je melk vandaan komt
Elke fles is van 1 koe, dus elke fles smaakt anders. Kijk maar op het etiket.
Heerlijk romige melk, Mijn favoriete melk uit de supermarkt!
Echt heerlijke melk. En voor de piepende vegans die dit 1 ster geven. Haal ik wel een flesje extra. Deze melk is gewoon super romig. Lekker en vol van smaak.
Ook in de zomer, lekker fris bij het thuiskomen na dagje zwaar werk met een ½ uurtje rust
Vraagje : heb je voor de 120 koeien 216 hectare grond? Als er 1,8 koeien per hectare beschikbaar is zou dat wel moeten..
deze melk komt rechttreeks van de koe, verser kan je het niet krijgen, tenzij je het koe zelf meeneemt je proeft het roomkraag van het verse melk, ik schrijf deze review omdat iedereen zelf moet ervaren wat nou echt maar dan echte melk is, vergeet campina melk of andere soorten, campina is wel lekker vla, maar de melk is volledig misgeslagen daar, ze konden deze concept zelf ook bedenken, klasse voor elke melk!!! ga zo door!!!!
Geweldig concept en de lekkerste melk die er in de supermarktschappen ligt - vers, romig en vol van smaak. Ook je capuccino of warme chocolademelk gaat er lekkerder van smaken.
PAS OP! Laast ernstige darm klachten opgelopen na het drinken van dit product. De klanten service was niet bereikbaar voor commentaar. Werd heel onbeleefd te woord gestaan. Na uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis is vastgesteld dat het om voedselvergiftiging ging. De informatie op de verpakking klopt niet. WEES GEWAARSCHUWD. EN BESCHERM JE ZELF EN JE KINDEREN.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid