facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elke Seconde

Elke Seconde
Adres:
Telefoonnummer: 06 46 89 89 87
Stad: Duiven


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EHBO Duiven EHBO Duiven 796 meter De EHBO vereniging Duiven als onderdeel van Oranje Kruis verleent eerste hulp bij ong...
Recensies
Super snel Zaken gedaan, de 15e contact gehad over een Golf 4 V5 Gti en ik kon de 16e al langs komen voor een proefrit. Ik heb een heel mooi gesprek gehad met de eigenaar, en het een en ander verteld wat ik er mee wil doen. Ik heb mijn oude auto ingeruild en over die prijs waren we het ook snel eens. Ik raad Auto's en Co daarom ook van harte aan!
Vriendelijk en betrouwbaar familiebedrijf. Eerlijke prijzen en biedingen. Ook voor de kleine beurs. Ik heb na 1 dag al heel veel plezier van mijn nieuwe auto. Bovendien kreeg ik een goede inruilprijs voor een auto met toch wat mankementen. De volgende keer ga ik sowieso eerst bij Auto's en Co kijken of er wat leuks staat.
Fijne mensen om voor een auto te kijken. Werden rustig benaderd, alles op ons tempo, drankje erbij. Auto is prijs kwaliteit technisch goed. De eerste keur na een half jaar deze auto in bezit te hebben, ze hebben geen mankementen kunnen vinden. Hier een blije klant!
Heb bij deze garage dealer een leuke tweedehands cabriolet gekocht voor een schappelijke prijs. De verkoper was een zeer vriendelijke man en heeft ons goed geholpen. Eenmaal thuis hebben wij de auto door onze eigen autogarage na laten kijken en deze kwam met heel wat punten naar buiten en behoorlijk wat reparatie kosten. en ik begrijp ook wel dat het een occasion is Met deze punten kwam hij niet eens door de jaarlijkse apk. Zeer ontdaan hiervan hebben wij weer contact gezocht met de verkoper, na enig overlegwat heel amicaal verliep konden wij de auto terug brengen en hun zouden al de geconstateerde mankementen na kijken en mogelijk repareren. Vandaag de auto weer opgehaald en het volgende hebben ze inderdaad gerepareerd, draagarm links met fuseekogel, tankband vervangen, lambdasonde uitlaat, abs sensor, motor storing verholpen en tevens een nieuwe apk tot volgend jaar voor een bedrag van € 0,- euro. Nou als dit geen service is dan weet ik het ook niet meer, niets dan goeds te melden hier. Aardige verkopers die zeggen wat ze doen en waar je op een normale wijze mee kan communiceren.
2 autos hier gekocht 1e had een nieuwe keuring. Voor zekerheid naar garage gebracht bleken de remkabels bijna door te zijn!!! Auto geruild met meer betaling voor andere. Hier bleek na de keuring de hele ophanging van verroest en levensgevaarlijk! Nooit meer naar deze oplichter!! Hij oogt vriendelijk en komt vriendelijk over maar verkoopt levensgevaarlijke autos!!
Wat een top bedrijf! Ik had op vrijdag een auto ZONDER GARANTIE gekocht, maar de woensdag erna kreeg ik wat problemen. Een van de broers is direct vanuit huis naar mij toe gekomen en heeft de auto na gekeken, de schakelrobot bleek kuren te vertonen. Hij heeft de auto mee genomen en verder nagekeken en ook nog laten repareren. Helaas bleek de schakelrobot kapot te zijn gegaan, dus die moest vervangen worden. Daar had het bedrijf uiteraard geen schuld aan... MAAR; ook al was het het een auto zonder garantie en was de reparatie serieus een prijzig grapje..... het was gewoon SERVICE VAN DE ZAAK!!! Echt TOP
Een betrouwbare dealer, heel fijn geholpen en nette werknemers. Ook mochten wij na aankoop nog een keer terug komen voor een klein defect. Die kostenloos is verholpen door de heren.
Auto gekocht bij vriendelijke eigenaar voor klein bedrag. Helaas ontstonden er meteen problemen. Met deze handelaar valt daarover normaal te praten en heeft hij verantwoordelijkheid genomen en bijgedragen aan een oplossing.
Onlangs een autootje gekocht voor mijn vrouw en haar auto ingeruild. Na een paar dagen bleek de koppeling niet goed te zijn. Uiteraard een bericht gestuurd maar kreeg nauwelijks een antwoord. In ieder geval geen enkele vorm van empathie. Jammer dat hij daar niet op in gaat. Ik had er een hogere verwachting van.
Nu voor de 2e keer een auto gekocht bij deze garage. Aardige verkoper en vaak voor elk budget wel een mooie auto staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid