facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elke Lunchroom+

Elke Lunchroom+

Info

Elke Lunchroom⁺ is een onderwijsbedrijf waar je heerlijk kunt genieten van je koffiemoment, een unieke lunchbar, een high tea en een beetje meer.

Adres: Jan van Schaffelaarstraat 62, 3771 BW Barneveld
Telefoonnummer: 31620000083
ln.moorhcnulekle@ekle
Stad: Barneveld
Route: Jan van Schaffelaarstraat 62
Postcode: 3771 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Preuverie De Preuverie 3 km Door de Big Tent Trailer was onze huwelijks dag geweldig. De communicatie was in eers...
Recensies
Erg vriendelijk personeel en een super leuke accomodatie. Wij hebben hier de high tea genuttigd. Super gezellig aangekleed was de tafel en met verschillende smaken verse thee. Helaas vielen de hapjes erg tegen. De soesjes uit pakjeszelfgemaakt gebak staat er op de site, deze niet gezien. 1 warm piccolini pizzaatje uit de diepvries en een bakje soepdeze was erg lekker huisgemaakt. Het was verder erg summier. Jammer, voor 20.95 euro verwacht je een stuk meer. Voor mij was in elk geval de high tea eenmalig bij Elke lunchroom.
Ziet er leuk uit! Vriendelijk personeel. We hadden high tea via Social deal. Als ik eerlijk ben zou ik erg teleurgesteld zijn als ik hier de originele prijs van 20.95 pp voor had betaald. Weinig en kleine hartige hapjes op toastjes en de zoete hapjes bestonden uit een paar soesjes.
Wat is de high tea hier ontzettend slecht voor de prijs die je ervoor betaald. Vraag mij af hoe deze lunchroom kan blijven bestaan. Hopelijk komt er snel iets nieuws voor in de plaats. De vorige reviews worden ook niet blij van deze elke.
Viel heeeeeeel erg tegen. We hadden lunchbuffet besteld via social deal, we kregen in stukjes gesneden boterhammen en moesten daar zelf uit een bijna leeg buffet beleg op uitzoeken. Voor ons eenmalig. Gaan hier niet meer naartoe
Leuke plek, erg gezellig, er is van alles, tosties, broodjes enzovoort. Zelf high tea op social deal voor maar 4-5 euro. Das pas een deal. Er is ook een gezellige plekje bij de haard. Bij elke kan je ook met grotere groepen komen lunchen en/of drinken.
Heerlijk gegeten. De frikandel tosti is een echte aanrader. Vriendelijk personeel. Zaak ziet er netjes, schoon en verzorgd uit.
Behulpzaam personeel ! & erg leuk dat ze aan de kids dénken. Gewoon een watertafel op het terras en een lekker ijsje ! Top service ;
Eten is totaal niet kwaliteit gerelateerd. Laat staan de hygiëne. Zonde, aangezien het concept mooi is.
Lekkere gerechten, alleen de tosti was een beetje koud van binnen
Gezellig. Goede koffie. Prettige bediening met personeel met afstand tot de maatschappij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid