facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elke dag yoga

Elke dag yoga

Info

Elke dag yoga | Iyengar yoga | Alphen aan den Rijn

Geschiedenis

Moderne professionele yogastudio in het centrum van Alphen aan den Rijn. Gespecialiseerd in Iyengar yoga, een van de meest gerespecteerde yogavormen in de wereld.

Energie in je lijf, rust in je hoofd.



"Onze ruime yogastudio in het centrum van Alphen aan den Rijn. We bieden elke dag yogalessen aan, in de studio's, online, on demand en buiten aan de Zegerplas. Ons team van yogadocenten is professioneel, inspirerend en toegewijd.Ervaar de energie in je lijf en de rust in je hoofd.Samen hebben we een plek gecreëerd waar je de verbinding vind met jezelf maar ook met elkaar.Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Iyengar yoga een van de meest gerespecteerde yogavormen in de wereld en Yin yoga Paul Grilley. Verder bieden wij Restorative yoga, Dru yoga en natuurlijk Hatha yoga. Je bent van harte welkom!"
Adres: Castellumstraat 31, 2405 CB Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172 - 499 5 22
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Castellumstraat 31
Postcode: 2405 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 11:15


op zoek naar gerelateerd: Yoga tempel Alphen aan den Rijn, Anja Yoga, Vitaliteit yoga, Yoga reviews, Yoga Boskoop, Yoga op de Veluwe, Yoga voor ouderen Groningen, Chi Gong voor elke dag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YOGA TREASURE YOGA TREASURE 885 meter Iedere dag een andere yogastijl. Gevarieerde lessen. Vakkundige teachers. Sfeervolle ...
Praktijk de Vijf Elementen, Centrum voor Wel-Zijn Praktijk de Vijf Elementen, Centrum voor Wel... 2 km Professionele hulp met een persoonlijk karakter. Goed voor lichaam en geest.
Linden Yoga Linden Yoga 2 km Ik ben een aantal keer geweest en een abonnement genomen. Hele fijne yoga school met ...
Recensies
Fijne yogaschool! Er zijn veel verschillende soorten yogalessen die je kan volgen. De docenten hebben veel kennis en ervaring en zijn erg behulpzaam. Na de les is er nog een kopje thee voor wie zin heeft.
Ik ben blij dat ik deze yogaschool heb ontdekt, de locaties zijn wel iets minder ´hip' dan waar ik heb getraind in Amsterdam en Den Haag maar de lessen zijn heel erg goed en daar gaat het toch om! Veel aandacht voor de goede uitvoering van de houdingen.
Door de Iyengar yogalessen bij Elke dag Yoga heb ik veel minder last van mijn rug, ik slaap beter en ik ben en stuk leniger. De yogales ervaar ik als een mindful moment van de dag, heerlijk!
Zo blij met de yoga lessen! 3 jaar geleden begonnen tijdens mijn burn-out, yoga is voor mij een nieuw leven, bewust omgaan met je dagelijks leven, heerlijk! Ook heel blij met de online lessen, blij dat deze ook in de toekomst blijven, al zijn de lessen in de studio toch persoonlijker.
Yoga is zo goed voor je lijf. Niet alleen kom ik er iedere keer tot rust, het heeft zelfs de zeurende pijn in mijn linkerschouder - die met fysio nauwelijks verholpen werd - met 50% verbeterd. Daarnaast ben ik een fan van Ruud die gewoon echt fijn les geeft met oog voor jouw persoonlijke situatie, wat je wel of nog niet kan:
Bij ´Elke dag yoga´ kun je terecht voor allerlei verschillende vormen van yoga, wat maakt dat iedereen in deze studio wel de yogalessen kan vinden die bij hem of haar passen. Hatha yoga blijft bij mij favoriet, maar ik maak graag af en toe een uitstapje naar Iyengar yoga.
Veel persoonlijke aandacht en goede begeleiding voor zowel de beginnende als gevorderde yogi. En er is de laatste weken tijdens Corona veel aandacht besteed aan goeie alternatieven zodat ik nog steeds 4x in de week yoga kan blijven doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid