facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elize Energie

Elize Energie

Info

Elize is uw expert op het gebied van duurzame producten! Elize, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, installeert graag uw duurzame installatie.

Geschiedenis

Elize Energie, dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman, richt zich op duurzame energie producten. Wij verzorgen het gehele traject, van advies tot installatie. U kunt ook bij ons terecht met subsidie aanvragen, wij stemmen met de klant af wat wij kunnen overnemen. Onze focus ligt op de zakelijke markt, overheden en de agrarische sector, echter zonnepanelen plaatsen bij een particulier is ook geen probleem. We doen het graag.



"Met een jong en enthousiast team is Elize actief in de markt van de duurzame energie. We richten ons op de agrarische, zakelijke en particuliere markt. Elize is onderdeel van Koninklijke Oosterhof Holman.Elize installeert kwalitatief duurzame energieproducten, zoals zonnepanelen en warmtepompen. We denken graag met u mee hoe we het duurzame product nog beter tot zijn recht kunnen laten komen.We richten ons op de technisch uitdagende klussen, daar waar maatwerk noodzakelijk is. Het meedenken met de klant, de vakkundige installatie door eigen, gecertificeerd personeel en de persoonlijke benadering zijn voor ons een belangrijke voorwaarde voor een goed eindproduct."
Adres: Kievitsweg 13, 9843 HA Grijpskerk
Telefoonnummer: 0594-283590
Stad: Grijpskerk
Route: Kievitsweg 13
Postcode: 9843 HA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnecarport particulier, Windmolen combineren met zonnepanelen, Elkor zonnepanelen, Greenchoice 50 graden test, Warmtepomp 40 graden, Verwarming challenge, Milieu Centraal, Nachttemperatuur hybride warmtepomp
Recensies
Na het aanvragen van een aantal offertes voor zonnepanelen bij bedrijven die mij door een deskundige werden geadviseerd, bleek Elize Energie de beste offerte te hebben en tevens de meest klantvriendelijke te zijn. Heel fijn dat er een medewerker de situatie ter plaatse kon komen bekijken en kon adviseren. Vanwege de drukte op de markt gingen er behoorlijk wat maanden overheen voordat de panelen geplaatst konden worden, waarbij ondertussen de eerder afgesproken panelen niet meer leverbaar waren, maar er nog betere alternatieven geboden konden worden. Ook qua omvormer kreeg ik nog advies voor een alternatief wat betere opbrengst zou geven. Heel fijn dat er zo goed meegedacht en geadviseerd wordt. De uiteindelijke plaatsing verliep uitstekend; drie zeer vriendelijke monteurs die goed hebben gekeken naar mogelijkheden om ondanks onhandig geplaatste dakramen toch zoveel mogelijk panelen te plaatsen. Inmiddels ben ik al een paar weken energie aan het opwekken en meer dan tevreden! Al met al een enorm goede ervaring en ik kan iedereen Elize Energie aanbevelen!
Gedreven en professioneel personeel. Alles volgens plan en prijs.
Na een maand wachten de offerte nog niet ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid