facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elite B.V.

Elite B.V.

Info

webshop : https://www.elite-webshop.nl/

Adres: Stationsweg 2, 7161 AD Neede
Telefoonnummer: 0545294961
Stad: Neede
Route: Stationsweg 2
Postcode: 7161 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Elite frikandellen, Elite Salades waar te koop, Elite snacks waar te koop, Elite webshop, Elite bitterballen, Elite Neede vacatures, Elite Huzarensalade, Elite betekenis
Recensies
Wat een heerlijke salades ! Echt een aanrader natuurlijk rondom Neede wel te koop in supermarkten maar hier ook masltijden en sauzen. Jambala saus is een aanrader en de knoflooksaus ook. Helaas niet hier te koop in Westen van het land.
Verbazingwekkend weinig reacties hier. We hebben zojuist de Elite Kroket gegeten. Nu ben ik niet iemand die snel reclame maakt, maar wauw! Geweldige smaak, lekker veel draadjesvlees en niet zo'n rare dikke laag paneermeel al die andere hippe merken. Hulde!!!
Xl doos mini snacks gekocht 2 soorten waren niet te eten , klacht in gedien maar hoor niets terug . Beetje jammer bij klachten mag jetoch ook een reactie terug verwachte .
Elite stopt met de productie van kipsate, de lekkerste van allemaal. Waarom nou, wat jammer
Grote keus aan produkten en een geweldige kwaliteit. Vooral de bamischijfen en kroketten zijn 100%. Iedereen aan te raden de fabrieksverkoop eens een keer te bezoeken. Ik kom er al jaren.
Eten al jaren de producten van Elite. Altijd super lekker. Nu was een prudukt een keer niet lekker en hebben daar over geklaagd. Het bedrijf heeft snel geantwoord en het super en na te vredenheid opgelost. Ga zo zo door !!!
De allerbeste in snacks en sauzen, zo fijn om met jullie producten te werken!!
Dit zijn de echte lekkerste kroketten van nederland!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid