facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elise Rachelle Fotografie

Elise Rachelle Fotografie

Info

Ongedwongen en frisse fotografie. Pure en liefdevolle beelden met aandacht voor sfeer en details.

Adres:
Stad: Naaldwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HCR Fotografie HCR Fotografie 455 meter Vanaf eerste gesprek heel blij dat we Henk als fotograaf hadden gekozen. Heel profess...
I Shoot Love Bruidsfotografie I Shoot Love Bruidsfotografie 597 meter Hi Anouk, Wauw! Wat zijn wij blij met jou. Zoals Peter al zei: "She did it agai...
Diyou Diyou 1 km Conceptontwikkeling, branding, ontwerp & fotografie. Een bureau dat oprechte aandacht...
Foto-Finish.nl Foto-Finish.nl 3 km Super fotografe!! Hele mooie foto's en fijne, flexibele service!
Recensies
Elise heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft! Ze is een hele lieve en relaxte fotograaf waardoor we ons heel erg op ons gemak voelden en de foto's echt prachtig en puur zijn geworden. Daarnaast heeft ze de sfeer op de dag heel goed gevangen en veel onbewaakte momenten gefotografeerd, waardoor we de dag heerlijk opnieuw beleven elke keer als we de foto's zien. Ook in het contact vooraf is Elise heel prettig. Ze luistert goed naar je wensen en neemt dat mee tijdens de bruiloft. Al met al zouden we haar bij iedereen aanbevelen!
Wat een prachtige foto’s heeft Elise weer van ons gemaakt! Steeds weer weet Elise ons op ons gemak te stellen en maakt ze hele mooie, spontane foto’s. Lekker zoals wij zijn. Ze heeft ons al meerdere keren gefotografeerd op verschillende belangrijke momenten van ons leven. En steeds weer zijn prachtige foto’s die we koesteren. Echt iets waar we nog jaren veel plezier van hebben. Ik raad haar zeker aan!
Wij hebben twee keer een newbornshoot gedaan met Elise, met ontzettend mooi resultaat. We hebben de shoot heel warm en fijn ervaren. Elise pakt het heel persoonlijk aan waardoor het allemaal ongedwongen aanvoelt. En ook voor de kinderen was dit heel fijn. Wij zouden dit enorm aanraden!
Super fijne mini-shoot gedaan met Elise in de duinen! Mijn jonge kinderen zijn niet erg fan van op de foto gaan, maar Elise maakte er een spelletje van en zo zijn het fantastisch mooie foto's geworden! Heel spontaan, open en zoals ze zijn. We zijn er heel blij mee!
Enorm getalenteerde fotografe, mooie stijl, zacht, echt en kunstzinnig zet ze de personen neer. We zijn twee keer met beide kanten van de familie door Elise gefotografeerd en dat is goed bevallen. Enthousiaste meid
Elise is een top fotografe!! Ik heb 2x een zwangerschap shoot gehad en 2x een newborn shoot. Ze is super relaxed en professioneel, we voelden ons allemaal op ons gemak bij haar. Ze heeft voor ons hele dierbare en waardevolle momenten vast gelegd en ik weet zeker dat we haar in de toekomst ook zullen boeken.
Al twee keer een fotoshoot met het gezin gedaan bij Elise. Elise is rustig en geduldig. Ook als de kinderen even niet meewerken. De foto's hangen bij ons mooi te shinen in onze hal.
We zijn heel blij dat we Elise hebben gekozen als onze trouwfotograaf. Mooie kleuren en beelden. Echt leuk om zo alles weer opnieuw te beleven en leuk om ook details/dingetjes te zien die we zelf niet hebben gezien of doorgehad. Ze heeft van zoveel hoeken foto’s geschoten waar we je nooit hebben opgemerkt. Knap gedaan! Wat een talent!
In december heeft Elise mijn gezin en mij superleuk vastgelegd tijdens een minishoot. De shoot zelf was erg gezellig, lekker ongedwongen en relaxed - en we zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Elise is een fijne fotografe die zorgt voor een ongedwonge sfeer tijdens de shoot. Dit is ook terug te zien in de foto's die spontaan overkomen. De communicatie verliep soepel. Het was moeilijk om een groepsfotograaf te vinden voor 8 personen. Fijn dat dit bij Elise kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid