facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elisa Hoeve

Elisa Hoeve

Info

Elisa Hoeve: Wonen en meer. Een plek om heerlijk thuis te komen en te genieten.



"De Elisa Hoeve is een kleinschalig landelijk gelegen gastvrije camping aan de rand van Grijpskerk, gerund door Henk en Klaasje de Jong. Zij willen ruimte bieden aan gezinnen en alleenstaanden. Een kleine beurs of niet, zij maken het mogelijk om een zorgeloze vakantie met ontspanning te hebben. Op deze locatie heb je de ruimte om tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur. Dit is een plek voor ‘ont-moeten’, met elkaar optrekken, plezier en muziek maken. Daarnaast is het zeker ook een plek om tot bezinning te komen in de mooie tuin rondom de boerderij."
Adres: Westerhornerweg 6, Grijpskerk
Telefoonnummer: 0594-699788
Stad: Grijpskerk
Route: Westerhornerweg 6



op zoek naar gerelateerd: Camping Marnewaard, Zorgcamping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Jager Bakkerij Jager 934 meter Heel erg goed daar geholpen
Recensies
Wat een geweldig mooie plek. Hier een lang weekend gekampeerd met de caravan. We vonden het fijn om hier te zijn. Een heel fijn beheerders echtpaar waardoor de camping een echte mensen mensen camping is.
We hebben meegedaan aan een gezinsweek op de Elisahoeve! Het was een supermooie, opbouwende gezinsweek en een heerlijke ontspannen sfeer. Bedankt
Beautiful spot, very quiet and relaxing! The owners are very kind and welcoming! We got to have a good chat with them about where we came from we were on a bike trip! There is a nice lawn to rest on or play games. Be advised that it’s windy so it’s not the best area for a frisbee… Nice little wind turbine in the front and sitting area! Vertaald door Google Prachtige plek, zeer rustig en ontspannend! De eigenaren zijn erg aardig en gastvrij! We kregen een goed gesprek met hen over waar we vandaan kwamen we waren op een fietstocht! Er is een mooi grasveld om op te rusten of spelletjes te spelen. Houd er rekening mee dat het winderig is, dus het is niet het beste gebied voor een frisbee… Leuke kleine windturbine voorin en zithoek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid