facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eline's Hair Design

Eline's Hair Design

Info

Eline's Hair Design

Geschiedenis

Eline's Hair Design



"Wij knippen, kleuren, stylen, geven skinbooster behandelingen en verzorgen volledige bruidsvisagie en kapsels. Wij hebben jarenlang ervaring in kleurbehandelingen en zijn specialisten in haartechnieken. Naast dames, zijn heren en kinderen ook van harte welkom!Wij werken volledig ambulant in de omgeving Den Bosch en Roosendaal. Dit betekent dat wij bij jou thuis komen knippen! Geen moeite om een parkeerplek te vinden in de stad, maar gewoon bij jou thuis. Lekker wanneer het jou uitkomt.Bij Beauty X Eline staat kwaliteit voorop. Wij nemen altijd de tijd om jou zo goed mogelijk te adviseren over jouw wensen. Door onze persoonlijke benadering in combinatie met kwaliteit en gezelligheid, zijn onze klanten altijd tevreden na hun behandeling."
Adres: Prima Bernhardstraat 31, 5321 SG Hedel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0646553877
Stad: Hedel
Route: Prima Bernhardstraat 31
Postcode: 5321 SG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Recensies
Bij eline een afspraak gemaakt om mijn haar te laten doen voor een trouwdag. Ze zegt vlak van te voren af en nu weet ik niet of ik iets anders kan regelen. Onbetrouwbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid