facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elferink Mode

Elferink Mode

Info

Elferink Mode is al meer dan 98 jaar een begrip in Wijhe. Samen met ons verkoopteam bieden wij u volop aandacht, persoonlijk en betrokken advies, vakkennis en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij nemen nog écht de tijd voor u.



"Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip in de Retail sector en heeft meer dan 40 winkels verspreid door het hele land. De Van Uffelen winkels beschikken over een ruim assortiment dames- en herenmode. Bovendien beschikken een paar van onze winkels ook over een grote collectie kinderkleding, namelijk in Gorinchem, Heemstede, Rijswijk, Utrecht, Nijmegen, Veenendaal en Hengelo. Het assortiment van onze winkels en onze webshop bestaat uit verschillende uiteenlopende merken, zoals PME Legend, Vanguard, State of Art en voor de heren. Voor de dames zijn dit o.a. Betty Barclay, Expresso, Geisha, Opus, Nukus. Het personeel van Van Uffelen beschikt over veel ervaring en persoonlijke aandacht staat bij bij ons centraal."
Adres: Langstraat 61, 8131BB Wijhe
Telefoonnummer: 0570521253
Stad: Wijhe
Route: Langstraat 61
Postcode: 8131BB



op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkels Wijhe, Elferink Wijhe openingstijden, Elferink mode hengelo, Koopavond Wijhe, Elferink Schoenen Sale, Lenferink Wijhe, Schulten Wijhe, Elferink Fashion
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wij 2 Wij 2 137 meter WY2 ♡ Twee ondernemende dames met ieder een eigen bedrijf in Wijhe vonden het tijd vo...
Recensies
Prima zaak. Nu ook uitgebreid met herenmode. Ruim assortiment mooie mannenmode tegen redelijke prijs. Had ook zeker de intentie om iets te kopen. Enige nadeel is het erg opdringerige personeel. Wilde rustig even kijken en gaf dit ook duidelijk aan. Maar paar meter verder stond de volgende mij alweer op te wachten. Ben maar weggegaan.
Prettige sfeer. Mooie en kwalitatieve kleding.
Schitterende kwaliteits damesmerkkleding voor jong en oud, tot en met maat 48. Wordt hier heel plezierig geholpen als je dat wilt.
Een erg mooie zaak met prachtige kleding. Fijne bediening. Echt een aanrader om naar toe te gaan
Mode voor elke vrouw. Vele mooie merken. Divers en modieus.
Hele fijne winkel en hele goede service. Maat niet goed, omruilen geen probleem, top!
Top advies, denken met je mee. Fijne winkel, deskundig personeel.
Kleurige winkel met leuk personeel wat wil je nog meer mooie kleding!!!
Moderne dameskleding. Altijd staat de koffie klaar. Altijd gezellig.
Breed assortiment en heel vriendelijk en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid