facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ELF IEKEN in Elsloo - FR

ELF IEKEN in Elsloo - FR

Info

minicamping, binnen- en buitenspelen, maisdoolhof, kinderfeestjes, schoolreisjes, familiedagen.

Adres: Bûtenweg 6, 8424 PR Elsloo (Friesland)
Telefoonnummer: 31561421522
ln.nekei-fle@ofni
Stad: Elsloo
Route: Bûtenweg 6
Postcode: 8424 PR



op zoek naar gerelateerd: camping elsloo friesland, minicamping d elf ieken friesland, camping de elf ieken elsloo, kinder- en speelboerderij d'elf ieken, minicamping d elf ieken elsloo, elf ieken zoover, kinderboerderij elsloo, maisdoolhof friesland
Recensies
Heerlijke camping. Wij zijn met onze kinderen van 4 en 6 geweest in de meivakantie van 2021. Sanitair ziet er mooi uit. Buitenspeeltuin vonden kids helemaal geweldig. Kampeerplekken zijn zeer ruim. Dikke duim omhoog.
Een hele fijne kinder camping. Hebben er maar 1 nachtje met de camper gestaan. Maar onze zoon 5,5 jaar vond het super!! Vriendelijk en gast vrije eigenaren! Erg netjes sanitairgebouw. Wij komen zekerrrrrrr terug!! Speeltuin: Een fijne grote beschermde buiten speeltuin!!! Water, zand, schommel, klimtoestellen een plek voor de ouders is er ook en nog veel meer speelgoed/toestellen. Ook de binnenspeelplaats is erg fijn. Toiletten: Een keurig up to date sanitair gebouw.
Geweldige camping. Indrukwekkend mooi en schoon sanitair. Kids kunnen zowel binnen als buiten spelen. Kampeerplekken zijn ruim en rond een veldje met een speeltuin in het midden. Je kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Er zit een zwemplas op ongeveer 5 km afstand.
Heel fijne camping om met kleine kinderen naartoe te gaan. Prettige voorzieningen, zoals een gezinsdouche en ook op het campingterrein zelf is een speeltuin waar je goed zicht op hebt vanaf je kampeerplek. Grote speeltuin en binnenspeeltuin zorgen ook voor erg veel plezier, zowel voor hele kleintjes als voor wat grotere kinderen.
Leuke kleinschalige binnen en buiten speeltuin met een kleine camping. Voor kinderen van basisschoolleeftijd. Alles ziet er netjes en goed verzorgt uit. Qua eten is het minimaal er is iets voor bij de koffie of thee en drinken voor de kinderen. Maar zeker goed voor een dagdeel plezier.
Leuke speeltuin voor 2- ca 12 jr, zowel indoor als outdoor, waar je je goed een middag kunt vermaken. Binnen klimmen, springen, glijden en bouwen, buiten kabelbaan, zand en water, glijden, klimmen en dieren aaien. Jammer dat er geen aanbod is om tussen de middag een broodje oid te kunnen eten. Koffie met vers gebak dan maar
Mooie camping met super sanitair en een in- en outdoorspeeltuin. Hele aardige eigenaren.
Super plaats om naar toe te gaan met kinderen . Kamperen en genoeg speeltuin voor de kinderen zowel binnen als buiten. De eigenaars doen hun uiterste best om de camping te verzorgen en hygiëne ivbm corona op te volgen dikke duim hiervoor.
Super aardige eigenaresse, alle 14 kinderen hebben zich dankzij haar 2 dagen volledig vermaakt!
Eigenlijk zou ik geen review moeten achterlaten om te voorkomen dat deze super plek door teveel mensen wordt ontdekt! Geweldig leuk voor kleine kinderen, maar ook lekker rustig en ruim. We komen volgend jaar terug en dan blijven we langer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid