facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eleveld Bestratingen

Info

Eleveld dienstverlening voor al u bestrating.
Altijd gratis advies en offerte.

Adres:
Telefoonnummer: 0621835062
Stad: Steenwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KeiGoed SierBestratingen KeiGoed SierBestratingen 679 meter Een goede basis en de juiste manier van leggen, rekening houdend met de juiste afwa...
Recensies
Mooie wijnen voor elk budget. Gezellig en zeer vriendelijk Top winkel
Heerlijk plekje, geweldige wijnen. En zo veel vakkennis
Enorm gezellige winkel waar wij al jaren komen. Uitstekend advies voor wijn bij het eten, veel wijnen met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, prachtige wijnen voor speciale gelegenheden. Het feestje begint hier al.
Voor mij persoonlijk 1 van de prettigste lokaties om een lekkere wijn te halen. Zeer ruim assortiment en altijd een goed advies, ook als je niet weet wat te kiezen. Zoals het hoort, ook altijd vriendelijk te woord worden gestaan. Top.
Om goede wijnen te kunnen kopen heb ik 2 keuzes. Een wijnwinkel in Roden of Eleveld's wijnen in Steenwijk. Eleveld's heeft mijn voorkeur omdat je bij binnenkomst meteen merkt dat het je bij liefhebbers bent. Een zaak van een echtpaar die ook zelf de wijnhuizen opzoekt. Ze weten wat ze aan je verkopen en sluiten naadloos aan bij je voorkeur van smaak. Eleveld's is laagdrempelig en goede wijnen voor een zeer goede prijs, kaaswinkel schuin tegenover :-....doen!
Echt een genot om naar deze winkel te gaan. Zeker als je hulp nodig hebt bij het kiezen van wijnen bij recepten. De vrouw des huizes weet goed wat bij een gerecht past, ook als je een keer iets bijzonders wilt.
De beste wijnwinkel in de omgeving. De eigenaren staan er met passie en weten waar ze het over hebben! Altijd goed advies!
Kijk, hier kunnen veel ondernemers wat van leren. Een zeer gastvrije winkel waar je je altijd welkom voelt, er een hapje wordt aangeboden van het huis én men verstand van zaken heeft. Ook de lay-out van de kado's, website en winkel is een lintje waard. De zoon van de eigenaren runt de webshop en online chat via de webshop wat werkelijk geweldig werkt. Alles snel en persoonlijk bezorgd. Wij kregen zelfs met kerst een kerst kaart! Heel leuk gedaan allemaal, en inderdaad; wereldberoemd in Steenwijk en omgeving!
Wat een verademing! Geen hijgende verkoper in je nek. In tegendeel: een pareltje van gastvrijheid en totaal niet opdringerig! Heerlijke wijnen, goed advies en een ruim assortiment in elke prijsklasse . De eigenaren genieten van hun wijnwinkel en dat is te merken! Echt een aanrader!!!!
Hele fijne winkel altijd een goed advies en ook leuke fijne bediening. En heel goede wijnen. Soms zelfs met een recept erbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid