facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elementa

Elementa

Info

Elementa is de meest veelzijdige computerwinkel van de Veluwe, gevestigd in Ermelo en actief door heel Nederland. [email protected]

Geschiedenis

IT | WIFI | Producties | Web | Media | Festivals | Events

Onze taak

Innovatie en dataveiligheid zijn de topics voor IT de komende jaren. Hoe beveilig je data zo dat er mee te werken valt, hoe gaat dat met cloud, met uw copyright? Hoe komt u verder? Op basis van meer dan 25 jaar IT is Elementa uw partner in beveiliging en vooral innovatie. Want we willen door met elkaar. Als u het geregeld wilt hebben kunt u bij ons terecht, we zijn inzetbaar voor zowel de lange termijn als voor het sprintje en denken met u mee. Ook een stapje verder.

ICT op kantoor. Of op festivals, of tijdens evenementen. Internet op een moeilijke plaats? Wifi voor 5.000 man? Telefonie? Cloud? Laptopje? Kan allemaal.

Zodat u het beste krijgt wat er in zit.



"Elementa is uw ICT'er. Voor computerreparatie, aanschaf van nieuw, accessoires, advies. Particulier en zakelijk, netwerken, glasvezel, telefonie, wifi thuis, in kantoren en op recreatieterreinen. De winkel bedient het gebied tussen Nijkerk, Putten, Harderwijk en Nunspeet. We zijn gevestigd in Ermelo."
Adres: Stationsstraat 60, 3851 NJ Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: +31341559697
moc.atnemele@pookrev
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 60
Postcode: 3851 NJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: elementa ermelo, elementa webmail, elementa keuken, computer ermelo, computer reparatie ermelo, elementa logo, computer winkel ermelo, computerwinkel harderwijk
Recensies
Geen ster waard. Onprofessionele, onbeschofte behandeling van klanten. Bovendien veel duurder dan de concurrent. Ga hier niet naartoe, maar kijk verder.
Ontzettend vriendelijk en vakkundig ben ik geholpen. Mijn computer probleem kon dan niet verholpen worden, wat ik moest betalen was zeer schappelijk! Na een goed gesprek ook dat kan er ging ik met een goed gevoel naar huis.
Een ICT winkel waar je als klant goed wordt geholpen. Er is veel kennis van zaken. Je kunt er ook pasfoto's laten maken voor bijv. Je rijbewijs of paspoort. Ook hierbij wordt je goed geholpen. De ambiance van de zaak is ook erg leuk. Heb je dus hulp nodig met je laptop of computer, of anderszins ICT hulp, loop hier zeker eens naar binnen en laat je prettig verrassen.
Hier haal je alles en meer op ICT gebied. Advies, service, oplossingen. Heel fijn.
Mooi aparte het is zowat net al je huis kamer in loopt, klant vriendelijk fijn geholpen.
Zeer fijne winkel. Super personeel. En zowat overal een oplossing voor. Aan te bevelen.
Had het liefst geen ster gegeven. Zeer onprofessioneel. Was er voor pasfoto, maar moest ze zelf vertellen over de eisen voor zo'n foto. Werd door een medewerker zeer neerbuigend behandeld. Echte afrader!
Laptop gebracht met de vraag of hij nog gemaakt kon worden. Zonder vooraf te melden worden er behoorlijke kosten in rekening gebracht terwijl de laptop uiteindelijk niet gemaakt kan worden.
Ook vandaag weer Top geholpen. Had gedoe met mijn laptop. Opgelost! Beveel ELEMENTA écht van harte aan
Leuk zaakje met vriendelijke mensen. Ik heb er een wish bestelling opgepikt, maar ze zijn ook een soort wereldwinkeltje en computerzaak. Erg leuk om eens te neuzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid