facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektro Verberkt

Elektro Verberkt

Info

Witgoed- en elektronicawinkel vlakbij Helmond.Ruim assortiment van beeld, geluid, persoonlijke verzorging, huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur.



"Electro World Verberkt bestaat inmiddels ca. 90 jaar en is een begrip in de omgeving. In onze winkel vindt u diverse apparaten op het gebied van witgoed, zoals wassen/drogen, koel/vriezen en keukenapparatuur vrijstaand of inbouw. Ook wij u graag adviseren over uw aankoop op het gebied van audio- en televisieapparatuur.Heeft u stukken aan één van uw elektrische apparaten, dan staat onze eigen reparatiedienst graag voor u klaar.Heeft u verbouwplannen, dan maken wij graag met u een afspraak om vooraf al eens samen te kijken wat uw wensen zijn en wat er voor nodig is om het e.e.a. in de verbouwplannen mee te nemen.Loop vrijblijvend binnen, de koffie staat klaar voor u."
Adres: Van de Poelstraat 17, 5761 BW Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492341280
Stad: Bakel
Route: Van de Poelstraat 17
Postcode: 5761 BW


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Electroworld
Recensies
Hele fijne winkel. Mooie spullen en lief personeel!
Waar attent zijn en advies hoog in het vaandel staat. Plezierig om daar te winkelen.
Uitstekende winkel met eigenaar enpersoneel die weten waar ze mee bezig zijn! Betere service vind je nergens meer> Erg blij dat er nog zo'n adres is!
Goed advies en zeer klantvriendelijk!
Erg fijne winkel. Top service en je word altijd geholpen met een glimlach.
Fijne winkel om iets te kopen. Altijd vriendelijk personeel. Goed advies en zeer goede service ook bij eventuele reparaties. Al 25 jaar zeer tevreden.
Dit is nog een winkel waar service en een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan. De nieuwe stofzuiger is top.
Ouderwetse service hier ben je als klant nog koning.. Dankjewel Piedro voor je advies over expresoautomaat,en om ons je showroom model warmtepomp te geven, omdat het anders heel lang duurde... Tot volgend jaar ergens,voor een versterker voor manlief..
Service tot in de puntjes. Altijd weer graag in de winkel
Fijne winkel, goed advies voor ieder budget
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid