facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektro Scheppers

Elektro Scheppers

Geschiedenis

Elektro Scheppers al tientallen jaren een begrip in Limburg als erkend installateur. Met name opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw en het midden- en kleinbedrijf kennen ons als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties. Maar zeker ook als particulier bent u bij Elektro Scheppers aan het juiste adres. Wij zijn immers ook groot in klein werk!

Adres:
Telefoonnummer: +31881808080
Stad: Weert


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aspers Weert, Aspers Peulen, Peulen Weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beterkast - direct uw nieuwe meterkast Beterkast - direct uw nieuwe meterkast 3 meter Heel erg tevreden! De nieuwe metetkast is top. Installatie en service zijn ook helema...
Recensies
De mannen hebben netjes gewerkt en alles mooi afgewerkt! En dit alles nog op tijd ook :
Hoe De werksfeer
Zeer vriendelijk! Konden mij uiteindelijk niet helpen, maar hebben wel advies gegeven waar ik verder zou kunnen informeren.
In bouwteam verband hebben wij een aantal projecten gemaakt met Elektro Scheppers. Ze hebben veel tijd gestoken in de ontwerpfase om aan onze wensen te kunnen voldoen. Tijdens de uitvoering verliep alles volgens planning. De nazorg en onderhoud van de installaties worden steeds naar tevredenheid uitgevoerd.
Prima bedrijf! Denken mee met de klant en hebben alles netjes conform afspraak geleverd en geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid